ایسنا: سید جعفر تشکری هاشمی بیان کرد: در جلسه کمیسیون تلفیق بودجه شورا، تمام اعضا اتفاق نظر داشتند که باید حملونقل عمومی و زیرساختهای ترافیکی که منجر به کاهش آلودگی هوا میشود، در اولویت اول باشد.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی با اعلام اینکه شاید تعداد احکام بخش حملونقل در برنامه چهارم زیاد نباشد، اما اساسی است، یادآور شد: این احکام که در راستای بهبود جریان آلودگی هوا و توسعه ناوگان حملونقل عمومی پایتخت بود، در جلسه کمیسیون تلفیق به تصویب رسید.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبات مقرر شد ۳۵۰ واگن مترو تا قبل از پایان این دوره مدیریت شهری به ناوگان حملونقل عمومی پایتخت اضافه کنیم.
تشکری هاشمی از اضافه شدن ۶ هزار دستگاه اتوبوس به تعداد اتوبوسهای موجود پایتخت تا پایان برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران خبر داد و افزود: بر همین اساس مقرر شده تا پایان برنامه هفت هزار و ۵۰۰ اتوبوس فعال در سطح شهر داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه در تعمیرات، نگهداری و اورهال مترو و اتوبوسهای قابل بازسازی، اقدامات مربوطه انجام خواهد شد، تصریح کرد: قرار بر این است که تعداد ناوگان در انتظار اورهال به کمتر از پنج درصد برسد؛ چرا که درحالحاضر بیش از ۵۰ درصد است.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران همچنین خاطرنشان کرد: در طول برنامه چهارم توسعه، طی فرآیندی ۲۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی بر اساس سیاستهای حمایتی تأمین و جایگزین موتورسیکلتهای کاربراتوری میشود؛ همزمان با تأمین این دستگاهها، امکان ایجاد جایگاههای شارژ موتورسیکلتها نیز در نقاط جاذب سفر فراهم خواهد شد.
تشکری هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اتمام عملیات عمرانی بخش میانی خط ۶ مترو به طول ۹.۵ کیلومتر یادآور شد: بر اساس بازدیدی که داشتیم، عملیات به اتمام رسیده، تجهیزات نصب شده و همین روزها آمادگی تست گرم را دارد.
وی اضافه کرد: ایستگاههای مستقر در مسیر نیز مراحل نهایی نصب تجهیزات را پشت سر میگذاشتند که تا پایان امسال زیر بار خدمات رسانی بروند.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران، وضعیت عملیاتی اجرایی در خط ۶ را مطلوب عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایطی که مشاهده کردم تا پایان سال بخش میانی خط ۶ تکمیل و بخش شمالی و جنوبی این خط به هم متصل میشود.
تشکری هاشمی با بیان اینکه کار اصلی تا امروز انجام شده و اقدامات عمرانی تقریباً به اتمام رسیده است، اظهار کرد: قرارداد تجهیزات نیز منعقد شده و بهتدریج وارد و نصب میشود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: پیمانکاران از روند تزریق نقدینگی ابراز رضایت داشتند و با این روند، تأمین تجهیزات مشکلی نخواهد داشت، اما در مجموع تسریع در روند کار نیازمند تزریق بودجه است.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه طرحی مبنی بر رایگان و یا نیم بها شدن بلیت اتوبوس در روزهای آلوده پایتخت مطرح نشده است، گفت: اگر این اقدام ضرورتی داشته باشد، شخصِ شهردار این اختیار را دارد که برای روزهای خاص طبق مصوبه شورا، مجوز تخفیفدار و یا رایگان شدن بلیت اتوبوس را صادر کند.
بر اساس گزارش سایت شهر، وی با تأکید بر اینکه مسئله مردم دو هزار تومان هزینه بلیت نیست، یادآور شد: شهروندان درحالحاضر برای سوار شدن به تاکسی ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان و یا اسنپ ۱۰۰ هزار تومان هزینه میکنند؛ بنابراین مسئله اصلی این است که ناوگان حملونقل عمومی را بهبود ببخشیم و توسعه دهیم، به گونهای که مشکلات مردم به این شکل برطرف شود؛ چون همانطور که گفتم مسئله دو هزار تومان نیست و نباید اصل مسئله را اشتباه بگیریم.