بر اساس گزارش حوزه نیوز، او افزود: ما باید خودمان را به خدا بسپاریم، به مقداری که میفهمیم و وظیفه داریم نیز درست عمل کنیم. ما معتقدیم و ایمان داریم که این نظام تا ظهورش حفظ شود، اما آن مقداری که وظیفه داریم این است که کارهایمان را درست انجام دهیم، خودمان خلاف نکنیم و تا جایی که حرف ما را گوش میدهند، موعظه کنیم تا دیگران نیز خلاف نکنند.
او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اقتصاد ستون مملکت است، اظهارکرد: اقتصاد، ستون مملکت است، ملتی که جیبش خالی است گدا نیست، فقیر است و فقیر کسی است که ستون فقراتش شکسته است، کیف و جیب شما ستون شماست «وَ لا تُؤْتُوا السُّفَهاءَ أَمْوالَکُمُ الَّتی جَعَلَ اللَّهُ لَکُمْ قِیاما» اگر میخواهید آبرومندانه زندگی کنید، باید جیبتان پر باشد نه اینکه حتما سرمایهدار باشید!
او ادامه داد: در جاهلیت که فرزندان خود را میکشتند نه از شدت فقر، بلکه به دنبال آبرو بودند! «وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ» املاق یعنی تملق، میگفتند من اگر دستم خالی باشد مجبور به تملق گویی و چاپلوسی در مقابل افراد دیگر خواهم شد و این به غرور من بر می خورد که نتوانم دست پر به خانه ام بروم و چون اهل تملق نیستم، بچه خودم را میکشم! الان نیز بعضی از این افراد که قرآن سوزی و مسجد سوزی میکنند، همین است. البته خداوند فرمود اگر نمیخواهید تملق کنید ما راه دیگری داریم و آبروی شما را حفظ میکنیم! به اینها نیز باید گفت این روحیه که انسان زیر بار چاپلوسی و تملق نرود، ستودنی است، اما راهحلش این کارها نیست، ترمیم این روحیه به اقتصاد سالم است نه به بچه کشتن و مسجد سوزی.
او ادامه داد: داشتن رهبر خوب یک طرف قضیه است، رهبر اگر علی بن ابیطالب علیه السلام هم باشد مادامی که مسئولان بیعرضه باشند و در جامعه اختلاسی و نجومی باشد، شکست حتمی است.
او در پایان دعا کرد تا خداوند این نظام را حفظ کند و روحیه دیانت و عقلانیت را به همه عطا نماید تا بتوانند با داشتن این همه ذخائر در کشور، زندگی آبرومندانه برای مردم ایجاد کنند.
منبع: حوزه نیوز