به گزارش فردای اقتصاد و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، در مراسم اختتامیه دومین کنفرانس و ششمین ارزیابی ملی تحول دیجیتال با هدف ممیزی، ارائه بازخورد و معرفی سازمانهای پیشرو در حوزه تحول دیجیتال و با حضور شرکتهای فعال در این حوزه و معرفی شرکتهای برتر در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم تندیس برنزین سطح سه زبدگی دیجیتال به شرکت فولاد هرمزگان به دلیل حرکت به سمت تحول دیجیتال و اقدامات صورت گرفته تعلق یافت.
ضرورت حرکت به سمت تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی چهارم
عطاالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان، در حاشیه این مراسم در رابطه با تحول دیجیتال شرکت و کسب تندیس برنزین اختتامیه ارزیابی ملی تحول دیجیتال گفت: حرکت صنایع پیشرو در سطح دنیا به سمت انقلاب صنعتی چهارم از چندین سال قبل آغاز شده است.
وی افزود: در کشور ما نیز شرکتهای بزرگ به صورت جدی این رویکرد را دنبال میکنند. فولاد هرمزگان نیز از سه سال قبل، با توجه به حرکت صنایع پیشرو دنیا به سمت انقلاب صنعتی چهارم با هدف ارتقای بهرهوری کسب و کار در راستای ضرورت همگام بودن با این سیر پیشرفت، به کارگیری و استقرار رویکردهای تحول دیجیتال را یکی از اهداف اساسی خود قرار داده است.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان تصریح کرد: نقشه راه مدون به کارگیری اثربخش رویکرد تحول دیجیتال در فولاد هرمزگان تهیه شده و چندین پروژه از جمله ایجاد پلتفرم تحول دیجیتال و پروژههای تحول در عملیات در دستور کار است. به منظور ارزیابی سطح بلوغ تحول دیجیتال و پایش روند رشد، فولاد هرمزگان در فرایند ارزیابی شرکت کرد و توانست تندیس برنزین را کسب کند.
وی خاظرنشان کرد: درصددیم به طور مستمر در ارزیابی ملی تحول دیجیتال حضور داشته باشیم و تحولات در این حوزه و جایگاه خود را رصد کنیم. سپس با کسب تجربیات از دیگر شرکتها و به اشتراک گذاشتن تجربیات خود، بتوانیم به سطوح بالاتری از تحول دیجیتال دست یابیم.
تحول دیجیتال را با جدیت دنبال میکنیم
معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان نیز در حاشیه دومین کنفرانس و ششمین ارزیابی ملی تحول دیجیتال گفت: امروزه برای بقای کسب و کارها در فضای رقابتی، حرکت به سمت تحول دیجیتال یک الزام است و شرکت فولاد هرمزگان بر همین اساس تحول دیجیتال را با جدیت دنبال کرده است.
علیرضا کاظمی ادامه داد: امروزه توجه به موضوع تحول دیجیتال برای شرکتهای فولادی و کسب و کارهای فعال در حوزه صنعت یک الزام است. تحول دیجیتال شرط بقای این کسب و کارها در فضای صنعت در آینده خواهد بود. در صورتی که سازمانها به این موضوع در زمان مناسب توجه نداشته باشند، در دنیای آینده کسب و کار خود جایگاهی نخواهند داشت.
وی افزود: فولاد هرمزگان برای مطابقت با الزامات روز و پایداری در آینده صنعت فولاد، از سه سال گذشته به صورت جدی موضوع تحول دیجیتال را در دستور کار داشته است و برای اینکه موضوعات مرتبط با این امر در زمان مناسب دنبال شوند، برنامهریزی کرده است.
معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه از ابعاد مختلفی به موضوع تحول دیجیتال پرداخته شده است، خاطرنشان کرد: موضوع تحول دیجیتال به صورت ویژه در ارتباط با فرهنگ سازمانی و کارکنان است و سرمایه های انسانی سازمان باید در این زمینه آموزشهای لازم را دیده باشند. حتی برای جذب و افزایش شایستگی کارکنان موضوع تحول دیجیتال می باید در نظر گرفته شود و در مابقی موضوعات سازمان از جمله استراتژی ها هم این مورد بایستی به صورت یکپارچه دیده شده و دنبال شود.
وی تصریح کرد: در شرکت فولاد هرمزگان سه موضوع مرتبط با تحول دیجیتال به صورت همزمان در حال اجراست؛ نخست تعریف و تدوین رهنگاشت تحول دیجیتال بود که با تهیه آن، پروژههای آینده برمبنای تحول دیجیتال شکل میگیرند و تعریف میشوند. موضوع دوم تعریف اکوسیستم کسب و کار برای پلتفرمهایی که قرار است در آنها تحول دیجیتال معنا پیدا کنند. موضوع سوم در این رابطه، تعریف تعدادی پروژه به صورت پایلوت بود که بتوانیم از نتایج و دستاوردهای آنها در سطح و مقیاس عملیاتی، پروژههای اصلی سازمان را تعریف کرد. برای دستیابی به این اهداف، باید زیرساختهای لازم فراهم شوند که این زیرساختها مانند موضوعات سیستمی، دریاچه داده در مدیریت فناوری اطلاعات دنبال میشود.
معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان افزود : یک پروژه پایلوت در حوزه لجستیک تعریف شد و در همین حال سال گذشته در شرکت فولاد هرمزگان نخستین همایش رویداد علم داده نیز برگزار شد و توانستیم از موضوعات مرتبط با مباحث دادهکاوی استفاده کنیم. امیدوار هستیم نتایج این رویداد بتواند در سایر حوزهها نیز به کارگیری شود.
وی با اشاره برنامههای این شرکت در رابطه با تحول دیجیتال، تصریح کرد: در آینده موضوع فرهنگ سازمانی و آموزش کارکنان با سطح مناسب با استفاده از ابزار مناسب دیجیتالی برنامه ریزی شده است تا این رویکرد، پایه و ساختار لازم را برای پیشبرد اهداف تحول دیجیتال را شکل دهد. امیدوار هستیم با همکاری و هماهنگی همه ارکان سازمان بتوانیم تحول دیجیتال را با جدیت و کیفیت مناسب دنبال کنیم و هدف این پروژه که افزایش بهره وری در سازمان است محقق شود.