۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۸

به گفته مدیر انرژی سیالات فولاد مبارکه، لازم است سمت و سوی سیاست‌گذاری تغییر کند چون کشور ما کشوری صنعتی بوده و چنین سیاست‌هایی به نفع اقتصاد و صنعت نیست.

سید امیر طباطبائیان مدیر انرژی سیالات فولاد مبارکه در حاشیه برگزاری کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی بهینه‌سازی و بهره‌وری انرژی ایران گفت: در چنین همایش‌هایی تبادل نظرها بین صنایع مصرف‌کننده انرژی، شرکت‌های فعال در حوزه تولید و سیاست‌گذاران موجب می‌شود تا این صنعت مهم در کشور با قوت بیشتری کار خود را دنبال کند.

وی افزود: متاسفانه از این همایش به‌ویژه از سوی سیاست‌گذاران استقبال خوبی انجام نشده و این در حالی است که تمام منافع مربوط به صرفه‌جویی انرژی برای دولت است و به همین خاطر دولت می‌تواند با افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی برای جلوگیری از هدررفت انرژی، میزان باقی‌مانده را به خارج کشور با قیمت بهتری نسبت به داخل، صادر کند.

مدیر انرژی سیالات فولاد مبارکه تصریح کرد: بنگاه‌های اقتصادی بزرگ مانند فولاد مبارکه تمایل دارد از سیاست‌گذاری‌ها نیز مطلع باشد تا بتواند اقدامات جاری و آینده خود را به نحو مطلوبی برنامه‌ریزی کند. صنعت فولاد صنعتی وابسته به انرژی بوده که البته به ازای مصرف انرژی، تولید انجام می‌دهد و در همه دنیا به عنوان صنعتی مولد از آن یاد می‌شود.

طباطباییان خاطرنشان کرد: علاوه بر فولاد باید توجه داشت که صنایع دیگری نظیر سیمان، پتروشیمی و ... نیز مولد هستند و به ازای برق مصرفی، خدمات زیادی را به بازار، جامعه و صنایع ارایه می‌کنند ولی رویکردها به سمتی حرکت کرده که برخی از صنایع مولد، با قطعی برق روبرو شده‌ و در بسیاری از موارد مصرف برق غیرمولدها محدود نشده‌اند و مصرف آن‌ها همچنان مثل قبل ادامه دارد.

وی تاکید کرد: باید سمت و سوی سیاست‌گذاری تغییر کند چون کشور ما کشوری صنعتی بوده و چنین سیاست‌هایی به نفع اقتصاد و صنعت نیست. به همین خاطر باید تلاش کنیم تا در همه زمینه‌ها به ویژه زمینه‌های غیرمولد، برنامه‌هایی برای بهینه‌سازی و افزایش بهره‌وری را در دستور کار خود قرار دهیم تا از توقف تولید، خام‌فروشی و وارداتی که به خاطر محدودیت‌های انرژی و در نتیجه آن تنش بازار انجام می‌شود جلوگیری کنیم.

مدیر انرژی سیالات فولاد مبارکه عنوان کرد: باید فرهنگ بهینه‌سازی و بهره‌وری در کشور نهادینه شود تا با سرمایه‌گذاری در این حوزه توسط سیاست‌گذاران شاهد رفع موانع و محدودیت‌های تولید باشیم.