فردای اقتصاد - به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، میزان استفاده مردم از پلتفرمهای داخلی در حال افزایش است و بیش از ۳۵ میلیون نفر از مردم از آنها استفاده میکنند.
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تا امروز ۹۳ درصد از دستگاههای مشمول به پنجره ملی خدمات هوشمند متصل شدهاند و نزدیک به ۳۰۰۰ خدمت از این طریق به مردم ارائه میشود. هنوز معدود دستگاههایی باقی ماندهاند که باید متصل شوند و درخواست داریم این اقدام را نهایی کنند.
وی افزود: دانشگاههای زیرمجموعه وزارت بهداشت و علوم و هم بیمارستانها و مراکز درمانی و بانکهای دولتی (غیر از یک بانک) متصل نشدهاند که امیدواریم تا پایان سال این موارد هم متصل شوند.
وزیر ارتباطات در ادامه گفت: میزان استفاده مردم از پلتفرمهای داخلی در حال افزایش است و بیش از ۳۵ میلیون نفر از مردم از آنها استفاده میکنند و به عنوان مثال ایتا به ۲۱ میلیون کاربر فعال ماهانه رسیده است و بله به ۱۴ تا ۱۵ میلیون کاربر فعال ماهانه رسیده و روبیکا هم حدود ۳۸ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد.
زارعپور یادآور شد: برای کسبوکار هم پلتفرمهایی طراحی کردهایم و یکی از شاخصهایی که وضعیت کسبوکار اینترنتی را نشان میدهد. با توجه به اینکه بیش از ۷۰ درصد این کسبوکارها کالامحور هستند - ترافیک شبکه پستی و درآمد شرکت پست است که نسبت به شهریور افزایش یافته هرچند در مهر ماه کاهش داشتیم ولی در ماههای بعد جبران شد و در بهمن ماه آمار ترافیک و درآمد شرکت پست افزایش یافته است و حداقل کسبوکارهای کالامحور مشکلش حل شده است.
از ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ استقبال نمیکنیم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره موضوع ممنوعیت واردات آیفون ۱۴، با بیان اینکه از ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ استقبال نمیکنیم، گفت: سوالات در رابطه با ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ باید از وزیر صمت پرسیده شود.
عیسی زارعپور اظهار کرد: موبایل وسیله زندگی مردم است، هرگونه محدودیت ممکن است مشکلاتی برای مردم ایجاد کند. پس حداقل باید اطلاعرسانی شود. در این حوزه عدم شفافیت دارد و از وزارت صمت میخواهیم این موضوع را روشن کنند.
زارعپور با بیان اینکه اخیرا تصویر نامهای منتشر شده بود که واردات مسافری آیفون ۱۴ به بالا مشکل دارد، تصریح کرد: اما باید از پیش اطلاعرسانی شود. این سوالات باید از وزیر صمت پرسیده شود. من در حوزه ثبت سفارش گوشی و محصولات الکترونیک مسئولیت ندارم.
وی در پایان گفت: ما از ممنوعیت واردات موبایل استقبال نمیکنیم، چراکه گوشی تبدیل به جزو لاینفک زندگی مردم تبدیل شده است. باید به سمت تولید موبایلهای تولید داخل برویم. در حال حاضر سالانه سه تا چهار میلیارد دلار صرف واردات موبایل میشود.