۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۵

فولاد مبارکه به‌عنوان یک بنگاه صنعتی درکشور با نقش کلیدی در اقتصاد ملی و سهم ۱٫۵ درصدی در تولید ناخالص داخلی، امسال با رویکردهای جدید، اقداماتی در توسعه روابط خود با شرکت‌های دانش‌بنیان اتخاذ کرد.

به گزارش فردای اقتصاد: محمد ناظمی هرندی معاون فناوری فولاد مبارکه گفت: این شرکت فولاد با بررسی شرایط پیش رو ازجمله رقابت فضای کسب‌وکار در آینده و تغییر نیازمندی مشتریان و محدودیت‌های بیشتر در تامین نیازمندی‌ها و افزایش حساسیت‌های زیست‌محیطی و اجتماعی، حفظ پیشتازی خود را در گرو بهره‌گیری از «نوآوری» به‌عنوان کلید ورود به آینده می‌داند و استراتژی رشد در فولاد مبارکه در افق ۱۴۱۰ بر دو پایه اساسی، «فولاد مبارکه نوآور» و «فولاد مبارکه پایدار» هدف‌گذاری شده است.

وی افزود: فولاد مبارکه در اولین گام با تدوین برنامه‌ای دوساله، مجموعه‌ای از اقدامات را در راستای توسعه زیرساخت‌ها و پیاده‌سازی روش‌های جدید در تعامل با بازیگران اصلی زیست‌بوم فناوری تعریف کرد.

معاون فناوری فولاد مبارکه تصریح کرد: در برنامه های فوق ، هدف‌گذاری شده تا با حضور موثر در محیط‌های دانشگاهی و حمایت از طرح‌های دانشجویی در راستای کلان‌روندهای آینده که تاثیر جدی بر صنعت فولاد دارند، تصویر روشنی از مسیر آینده فولاد مبارکه ترسیم شود.

شتاب‌دهنده‌های تخصصی و عمومی به کار گرفته خواهند شد

به گفته ناظمی ، در فولاد مبارکه همچنین پیش‌بینی‌شده با حمایت از هسته‌های فناور و استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌های تخصصی و عمومی به کار گرفته شوند. در تکمیل مجموعه اقدامات و در بخش اصلی اهداف، مقرر شد تا با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، مسیر رشد پرشتاب آن‌ها هموار شود که در راستای این اهداف، چندین تفاهم‌نامه و قرارداد با مراکز دانشگاهی و فناوری به امضا رسید.

وی تاکید کرد: همزمان با برنامه‌ریزی های فوق ، اقدامات اجرایی آغاز شد و در طی ماه‌های اخیر، آغاز به کار رسمی مراکز نوآوری دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، تشکیل کمیته سرمایه‌گذاری خطرپذیر در سطح گروه فولاد مبارکه، بررسی ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان متعدد و طرح مشارکت با ۱۷ شرکت، مهم‌ترین اقدامات عملی شده در این راستا بوده است.

ضرورت توجه به نوآوری

معاون فناوری فولاد مبارکه ادامه داد: مدیران این شرکت با بررسی شرایط پیش رو ازجمله رقابت فضای کسب‌وکار در آینده و تغییر نیازمندی مشتریان و محدودیت‌های بیشتر در تامین نیازمندی‌ها و افزایش حساسیت‌های زیست‌محیطی و اجتماعی، حفظ پیشتازی خود را در گرو بهره‌گیری از «نوآوری» به‌عنوان کلید ورود به آینده می‌دانند.

وی گفت: استراتژی رشد در فولاد مبارکه در افق ۱۴۱۰ بر دو پایه اساسی بنانهاده شده و مبتنی بر آن، «فولاد مبارکه نوآور» و «فولاد مبارکه پایدار» هدف‌گذاری شده است. با توجه به نوآوری به معنی جامع آن، یعنی نوآوری در محصول، نوآوری در فرایند، نوآوری در زنجیره تأمین و نوآوری در کسب‌وکار، تحقق مأموریت‌های فولاد مبارکه در دسترس خواهد بود و در این راه، نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و نهادهای علمی و پژوهشی بسیار کلیدی است.