۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰

رئیس سازمان زندان‌های کشور گفت: کسانی که امنیت مردم را به خطر می‌اندازند؛ حتی تحت پوشش پابندهای الکترونیک هم نباید قرار بگیرند. این پابندها صرفاً برای جرائم سبک است که به کنار خانواده بیایند و از آسیب‌های ناشی از زندان دور باشند.

ایسنا: غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌های کشور گفت: تا زمانی که جرم و جنایت باشد باید زندان هم داشته باشیم. فقر فرهنگی بدتر از فقر مالی است. ارتکاب جرم ارتباط مستقیمی با مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد. شاهد هستیم که آمار سرقت جزو نخستین آمار ورودی‌ها به زندان است که در سال‌های قبل به این شکل نبود.

محمدی افزود: فرمانده وقت فراجای کشور در فصل تابستان اعلام کرد تصمیماتی که در حوزه اقتصادی از اول خردادماه گرفته شد سبب افزایش ۳۰ درصدی آمار سرقت شده است. باید در راستای مهم‌ترین رسالت و مأموریت سازمان زندان‌ها که اصلاح، تربیت و حرفه‌آموزی است موجبات باز اجتماعی و بازسازگاری شدن افرادی که روانه زندان شدند را فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اشتغال زندانیان می‌تواند در جامعه آسیب‌های ناشی از بیکاری را کم کند. زندان‌ها همیشه یک تابعی از منحنی جامعه هستند و اگر ما اشتغال در بین زندانی‌ها را توسعه دهیم تخلفات و آسیب‌های داخل زندان هم کاهش می‌باید. اگر اشتغال را در کشور توسعه دهیم آسیب‌های ناشی از بیکاری کاهش پیدا خواهد کرد. در ماه مبارک رمضان امسال مبالغ خوبی توسط خیرین برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در استان اصفهان جمع‌آوری شد؛ جرم غیر عمد برای هر یک از ما که در این جلسه نشستیم هم ممکن است رخ بدهد.

رئیس سازمان زندان‌های کشور یادآور شد: همیشه این موضوع را به مدیران کل زندان‌های سراسر کشور گفتم که حساب زندانیانی که آسایش را از مردم سلب می‌کنند، جدا است. خطاب به همه مدیران ستادی استان‌ها در همایشی گفتم به هیچ سارقی نباید مرخصی بدهید و کسانی که امنیت مردم را به خطر می‌اندازند حتی تحت پوشش پابندهای الکترونیک هم نباید قرار بگیرند، این پابندها صرفاً برای جرائم سبک است که به کنار خانواده بیایند و از آسیب‌های ناشی از زندان دور باشند.