ایسنا: در ادامه درمورد عرضه خودرو در بورس گفت: مساله اصلی خودرو این بود که طی دو سال گذشته قیمت کارخانه خودروسازها اصلاح نشده بود. جای خودرو در بورس نیست، اما نتیجه شرایطی که پیش آمده بود و نحوه قرعه کشی چیزی جز از بین رفتن صنعت خودروسازی و متضررشدن مصرف کنندهها نبود. به همین دلیل پیشنهاد دادیم خودروها در بورس پذیرفته شود تا از وضعیت زیاندهی خارج شوند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: وزارت صمت و شورای رقابت پیشنهاد دادند قیمت اصلاح شود و خودروها سود منطقی از محل فروش داشته باشند. اگر این اتفاق رخ دهد و خودروسازها بدون زیان خودرپی خود را بفروشند ما هم مخالفتی نداریم.
عشقی ادامه داد: ما مسئولیت کامل رعایت صلاح سهامداران در شرکتهای خودروسازی را متوجه هیات مدیره شرکتها میدانیم. اگر بدون زیان بفروشند تا صلاح سهامدار را رعایت کنند ما مخالفت نداریم، از طرف دیگر هم آمادگی داریم که در بورس کالا عرضه کنند. نمیتوان عرضه کنندهای را مجبور کرد کالای خود را در بورس کالا عرضه کنند. اما اگر تعهد دارند باید به تعهد خود عمل کنند. هدف ما این است که خودروساز زیان نکند تا حقوق سهام داران حفظ شود.
وی درمورد اینکه ایران خودرو طبق تعهدات خود محصولات را در بورس عرضه نکرد، گفت: با ایران خودرو برخورد میکنیم. این شرکت هم به سازمان دعوت شدند هم از انها توضیح مکتوب خواستیم، اما هنوز نه رای صادر شده نه تصمیمی گرفته شده است.