خبرآنلاین: تنها در یک روز ساعت کاری ادارات دو بار تغییر کرد. ابتدا سازمان اداری و استخدامی با انتشار بخشنامهای اعلام کرد که پایان ساعت کاری ادارات که پیش از این تا ۱۴: ۴۵ بود، به ساعت ۱۳ تغییر کرد، اما بلافاصله پس از آن، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس خبری دیگر درباره ساعت کار کارمندان منتشر کرد.
حسین گودرزی با اشاره به تصمیم سرا قوا برای بازگشت ساعات کاری ادارات به حالت سابق گفت: با توجه به مصوبه دولت که بر اساس آن مقرر شده بود کارمندان از تاریخ پانزدهم خردادماه لغایت پانزدهم شهریورماه ۱۴۰۲ از ساعت ۶ صبح تا ۱۴: ۴۵ در محل کار خود حاضر شوند و مشکلاتی را برای خانوادهها در پیداشت با پیگیری رئیس مجلس شورای اسلامی این موضوع توسط کمیسیون اجتماعی و مرکز پژوهشهای مجلس بررسی و در قالب پیشنهاد در جلسه سران قوا طرح و مورد موافقت رئیسجمهوری قرار گرفت.
وی افزود: با این تصمیم که به زودی از طرف هیات دولت ابلاغ خواهد شد ساعت کاری کارمندان و کارکنان دولت که برای صرفهجویی در مصرف انرژی به ساعت ۶ تغییر کرده بود، به روال عادی باز میشود اما پایان کار کارمندان همان ساعت ۱۴: ۴۵ خواهد بود و ۴۴ ساعت مابه التفاوت در قالب دورکاری محاسبه خواهد شد.
به گفته او، ساعت کاری کارکنان و کارمندان دولت از ۱۵ شهریور به روال اداری خود بازخواهد گشت.
بنا به این گزارش، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در حالی از این تصمیم پردهبرداری کرده در میانه دیروز، سازمان اداری و استخدامی بخشنامهای درباره ساعت کار اداری منتشر کرد. این سازمان طی بخشنامهای به دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، بانکها، شهرداریها و سایر نهادهای عمومی اعلام کرد که ساعت کار خدمت حضوری تمامی کارکنان خود و سایر افراد شاغل (اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی و...) را حداکثر تا ساعت ۱۳ قرار داده و مابقی ساعات کار موظفی را از طریق دورکاری (با تمهیدات لازم) جبران کنند.
بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور در راستای حفظ پایداری شبکه سراسری برق و کاهش ناترازی تولید و مصرف برق، با هدف آسایش شهروندان و عدم وقفه در خدمترسانی، در اجرای بند ۴ اصلاحی تصویبنامه ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ هیات وزیران صادر شده است.
این بخشنامه تاکید دارد که تمامی دستگاههای سرمایشی از ساعت ۱۲ ظهر خاموش شود و بر همین اساس دستگاههای مشمول، تا ۱۵ شهریورماه مکلف هستند ضمن برنامهریزی مناسب برای تداوم خدمترسانی و حفظ رضایتمندی ارباب رجوع، پایان ساعت کار خدمت حضوری تمامی کارکنان خود و سایر افراد شاغل (اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی و...) را حداکثر تا ساعت ۱۳ قرار دهند و مابقی ساعات کار موظفی را از طریق دورکاری (با تمهیدات لازم) جبران کنند.
در این بخشنامه ساعت آغاز به کار مادران شاغل دارای فرزند زیر شش سال، افراد دارای معلولیت و افراد ساکن در حومه شهرهای محل خدمت، با انجام تمهیدات لازم بهمنظور حفظ تداوم خدمترسانی دستگاه، به مدت یکساعت شناور تعیین شده است. رؤسای دستگاههای مشمول این بخشنامه میتوانند به تشخیص خود، سایر مصادیق نظیر را در همین چهارچوب تدبیر کنند.