ایلنا: این فعال کارگری گفت: کارگران به اندازهی کافی از مشکلاتِ معیشتی رنج میبرند که با افزایش سن بازنشستگی و تغییر مبنای محاسبهی مستمری از دو سال به ۵ سال این مشکلات بیشتر خواهد شد. همچنین یکی از مهمترین مشکلاتِ کارگران و بازنشستگان هزینهی درمان آنهاست که با وجود پرداختِ ۳ بار حق بیمه همچنان از هزینههای سنگینِ درمان رنج میبرند. امروز بیمارستانهای تامین اجتماعی با کمبود یک سوم نیرو کار میکند و پزشکِ متخصص به اندازهی کافی در این بیمارستانها نیست. مدیرعامل تامین اجتماعی به جای توافق بر سرِ این مواد ضد کارگری، مشکلاتِ درمان را حل کند.
دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین بیان کرد: در حالیکه ادعا میشود برخی موادِ برنامهی هفتم توسعه برای جلوگیری از ورشکستگی صندوقها نوشته شده، در ماده ۴ این برنامه امکان وصول حق بیمه به سازمان امور مالیاتی داده شده که این کار مدیریتِ منابع صندوق را دشوارتر و مشکلاتِ کمبودِ منابع را بیشتر میکند. رئیس سازمان تامین اجتماعی بر سرِ این مواد به توافق رسیده است؟
کریمی گفت: وقتی از مدیریتِ مستقل صندوق صحبت میکنیم، برای چنین مواقعی میگوییم. اگر مدیر صندوق تامین اجتماعی مستقل از دولت بود، امروز به جای حمایتِ بیچون و چرا از دولت و ایستادن مقابلِ کارگران و بازنشستگان در کنار آنها میایستاد و به جای توافق بر سرِ این موادِ ضد کارگری، با کارگران و بازنشستگان برای ایستادن مقابل این مواد به توافق میرسید.