به گزارش فردای اقتصاد و به نقل از موج، مدیرعامل کشتیرانی در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان بورسیه این شرکت، دانشجویان حاضر در این مراسم را همکاران آینده گروه کشتیرانی دانست و تصریح کرد: ابن شرکت با دارا بودن ۱۴۰ فروند کشتی به ظرفیت پنج میلیون تن توانست بالغ بر ۲۸ میلیون تتن کالای راهبردی را حمل کند و نقش اساسی در اقتصاد ایران داشته باشد.
وی افزود: اعتقاد ما بر این است که ارزش داراییهای گروه کشتیرانی کشتیها و ناوگان آن نیست؛ بلکه نیروی انسانی مقتدر است که امیدواریم همین شور، اشتیاق و انضباط کنونی دانشجویان تداوم یابد.
مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: امروز ۳۸۰۰ نفر از همکاران دریانورد ما در دنیا اقدام به جابهجایی بار میکنند که باید جوانان در کنار آنها طی سنوات آتی رشد کرده و جایگزین با تجربهها شوند.
مدرس خیابانی با ابراز امیدواری نسبت به حضور مثمرثمر نیروهای جوان در ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، گفت: با همت امروز، دانشجویان خبره جایگزین نیروی فعلی کشتیرانی خواهند شد و باید با تلاش، توکل، کوشش و احترام به پیشکسوتان و فرماندهان حوزه دریایی، مسیر بالندگی و رو به رشد کشتیرانی را ادامه دهند.
همچنین، دریادار دوم عرشه و ستاد، آریا شفقت رودسری فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان بورسیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران افزود: کشورهایی که دریا دارند میتوانند پیشرفتهای بزرگی را تجربه کنند.
جبار فیروزی تصریج کرد: رمز موفقیت هر فرد توکل به خدا، تلاش و احترام به پدر و مادر است که افراد را در پرتلاطمترین مسیر زندگی حفظ میکند.
معاون تربیت و آموزش دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) گفت: در سال ۱۴۰۱ برای ۱۲۰ نفر دوره ملوان فنی و ملوان عمومی آموزشها اجرا شد. همچنین در راستای کیفیت بخشی به آموزشها جلسات تخصصی زیادی در سطح دانشگاه برگزار گردیده است که امید است آموزشهای ارائه شده کاربردی بوده و توسعه یابد.
آیین اختتامیه و فارغ التحصیلی دانشجویان بورسیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، با حضور مدیرعامل و معاونان گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت تأمین نیروی انسانی خطوط کشتیرانی، مدیرعامل مؤسسه آموزش کشتیرانی و به میزبانی امیر دریادار آریا شفقت رودسری فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) در نوشهر برگزار شد.