به گزارش فردای اقتصاد و به نقل ازروابط عمومی مجتمع معدنی خراسان جنوبی، مدیر این مجتمع درمراسم افتتاحیه نخستین انبار نگهداری مغزههای حفاری معادن و محدودههای اکتشافی تحت پوشش شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان خراسان جنوبی، ظرفیت این انبار را ۵۳ هزار متر مغزه حفاری اعلام کرد و گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۹۸ میلیارد ریال و در زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع احداث شده است.
علیرضا جلالیان با تاکید بر اینکه مغزه های حفاری در حکم شناسنامه هر معدن است، افزود: با احداث انبارفوق امکان طبقه بندی، نگهداری و آرشیو اصولی و مکانیزه مغزه های حفاری اکتشافی فراهم شده است.
وی دسترسی آسان و سریع به اطلاعات عمقی مورد نیاز، استفاده بهینه و مفید از فضاهای موجود، عدم نیاز به افزایش نیروی انسانی در جابجایی و چیدمان در مراحل مختلف مطالعاتی، انتقال صحیح و صرفه جویی در وقت و هزینه در مراحل مختلف مطالعات را از جمله مزایای اجرای این پروژه عنوان کرد.
اشرفی معاون استاندار خراسان جنوبی نیز در مراسم یاد شده با اشاره به اینکه این پروژه اولین انبار مکانیزه حفاریهای اکتشافی در استان است که به عنوان شناسنامه معادن استان شناخته میشود، تصریح کرد: این انبار گنجایش ذخیره ۵۳ هزار حفاری مغزه گیری را دارد.
وی با بیان اینکه در استان خراسان جنوبی نیاز به مشارکت بخش خصوصی و دولت جهت توسعه داریم، گفت: یکی از راههای توسعه استان حضور شرکتهای اقماری همانند شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است که با فعالیتهای این شرکت شاهد توسعه زیرساختهای معدنی در استان هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: به طور حتم اجرای این انبار نیز نقش مهمی در توسعه زیرساختها و همچنین شناسای با حضور معاون استاندار خراسان جنوبی صورت گرفت.
بهرهبرداری از نخستین انبار مکانیزه نگهداری مغزههای حفاری معادن و محدودههای اکتشافی تحت پوشش شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان خراسان جنوبی با حضور معاون استاندار خراسان جنوبی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع معدنی خراسان جنوبی، آیین افتتاحیه نخستین انبار نگهداری مغزههای حفاری معادن و محدودههای اکتشافی تحت پوشش شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان خراسان جنوبی صبح روز دوشنبه با حضور اشرفی؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی و آریافر؛ مدیرکل صنعت و معدن و تجارت استان برگزار شد.
علیرضا جلالیان، مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی در این مراسم، ظرفیت این انبار را ۵۳ هزار متر مغزه حفاری اعلام کرد و گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۹۸ میلیارد ریال و در زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع احداث شده است.
وی با تأکید بر اینکه مغزه های حفاری در حکم شناسنامه هر معدن است، بیان داشت: با احداث این انبار امکان طبقه بندی، نگهداری و آرشیو اصولی و مکانیزه مغزه های حفاری اکتشافی فراهم شده است.
جلالیان، دسترسی آسان و سریع به اطلاعات عمقی مورد نیاز، استفاده بهینه و مفید از فضاهای موجود، عدم نیاز به افزایش نیروی انسانی در جابجایی و چیدمان در مراحل مختلف مطالعاتی، انتقال صحیح و صرفه جویی در وقت و هزینه در مراحل مختلف مطالعات را از جمله مزایای اجرای این پروژه عنوان کرد.
اشرفی، معاون استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه این پروژه اولین انبار مکانیزه حفاریهای اکتشافی در استان است که به عنوان شناسنامه معادن استان شناخته میشود، بیان داشت: این انبار گنجایش ذخیره ۵۳ هزار حفاری مغزه گیری را دارد.
وی با بیان اینکه در استان خراسان جنوبی نیاز به مشارکت بخش خصوصی و دولت جهت توسعه داریم، گفت: یکی از راههای توسعه استان حضور شرکتهای اقماری همانند شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است که با فعالیتهای این شرکت شاهد توسعه زیرساختهای معدنی در استان هستیم که جای تقدیر و تشکر دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: به طور حتم اجرای این انبار نیز نقش مهمی در توسعه زیرساختها و همچنین شناسایی ذخایر معدنی استان خواهد داشت.
در حاشیه این مراسم، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی از طرح توسعه کارخانه فرآوری طلای هیرد نیز بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای این پروژه قرار گرفت.