ایرنا: شهرام محسنی درباره ارجاع ۳۲ گزارش تخلف مربوط به مدارس و شهریه مدارس به تعزیرات حکومتی، اظهار داشت: برای ۲۳ پرونده حکم صادر شده و متخلفان به پرداخت هفت میلیارد و ۶۹ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.
به گفته محسنی، تخلفاتی که مردم یا بازرسان دستگاههای نظارتی به سازمان تعزیرات حکومتی اعلام نکنند به صورت پنهان ادامه پیدا میکند و این سازمان برابر قانون امکان ورود به این تخلفات را ندارد.
۲۸ خرداد امسال، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در نشست هماهنگی برخورد با تخلفات مدارس غیردولتی در دریافت شهریه که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و نماینده سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، برگزار شد، اظهار داشت: شکایات متعددی در این زمینه جمعآوری و به شعب ملی ارسال شده است. آموزش و پرورش هم در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده است.
احمد اصانلو تصریح کرد: اعتقاد داریم برخوردهای چکشی و تعزیراتی ممکن است باعث حل مشکل نشود و ترجیح میدهیم سازمانها با تعامل مشکلات را حل کنند. با توجه به دریافت شکایات و گزارشها ناچار به ورود هستیم اما انتظار داریم آموزش و پرورش در این زمینه برنامه نظارتی خود را ارائه دهد.
وی تاکید کرد: سازمان تعزیرات حکومتی براساس قانون مرجع نظارت اولیه نیست بلکه مرجع رسیدگی به تخلفات است و در مقابله با متخلفان سیاست سازمان تعزیرات حکومتی این است که برخورد قاطع داشته باشیم تا همان یک درصد یا نیم درصد تخلف هم اتفاق نیفتد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی هم در این نشست گفت که آموزش و پرورش ۱۸ هزار مدرسه و ۲۰ هزار آموزشگاه در سطح کشور دارد و اکنون شهریهها از ۲ تا ۳۸ میلیون تومان است و ۱۵ هزار مدرسه زیر ۱۵ میلیون شهریه دریافت میکنند.
محمودزاده افزود: ۸۰۰ مرکز آموزشی در طول یکسال گذشته پلمب شدند و آن چه در فضای مجازی مطرح میشود درباره نیم درصد مدارس غیردولتی است که تخلف میکنند.