۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳

وزیر صمت: ۹۰۰۰ شرکت صنعتی در سال‌های گذشته راکد و کم‌بهره شده‌اند.

تصریح کرد: واحدهایی که به خاطر تغییر فناوری باید تغییر راهبر دهند باید جداگانه دیده شوند. هم چنین برخی از واحدهای راکد نیاز به کمک‌هایی مثل تامین سرمایه در گردش یا نوسازی تجهیزات دارند. برخی هم دلایلی مثل ناکارآمدی مدیریتی دارند که باید به آنها نیز کمک شود. به طور کلی شهرک ساختن کنار ظرفیت‌های انسانی، از جمله سیاست‌های وزارتخانه است.

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه هشت برنامه راهبردی و ۲۰ پروژه پیشران در این وزارتخانه تعریف شده که یکی از آنها برقی کردن حمل‌ونقل پرسرعت است، تصریح کرد: الان حداکثر سرعت حمل‌ونقل ریلی ۱۲۰ تا ۱۶۰ کیلومتر است که در وزارت صمت برنامه‌ریزی شده به سمت سرعت‌های بالاتر برویم. در زمینه حل مشکل هوایی کشور هم مگاپروژه‌ای تعریف شده که قرار است از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان نیز استفاده کنیم.

علی‌آبادی در ادامه گفت: نیاز فناوری شرکت‌های بزرگ را در اختیار دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دادیم تا بازار آنها فراهم شود. بنابراین به دانش‌بنیان‌ها پول نمی‌دهیم که کالا تولید کنند، بلکه دانش‌بنیان‌ها را در برابر مسائلی قرار می‌دهیم که برای حلشان کسی حاضر است پول به آنها بدهد.