۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱

بررسی بازار لوازم خانگی نشان می‌دهد در بخش یخچال و لباسشویی کاهش قیمت‌ها از ۱ تا ۱۰ میلیون تومان بوده است و در تلویزیون نیز قیمت‌ها تا ۶ درصد کاهش پیدا کرده است، با این وجود هنوز مردم تمایلی به خرید ندارند.

تسنیم: چند ماهی است که رکود در بازار لوازم خانگی تشدید پیدا کرده و کسبه با فروش‌های اعتباری در صدد فروش محصولات خود هستند. از آن طرف هم تولیدکنندگان تغییری در قیمت‌های خود اعمال نکرده و عملاً کاهش قیمت‌ها فقط در بازار به وجود آمده است.

کسبه معتقدند اگر تخفیف ندهیم نمی‌توانیم محصولات را فروخته و از پس دخل و خرج خود بر بیاییم از آن طرف معوقات خریدهای قبلی از تولیدکنندگان زمان بر شده و همین امر عاملی می‌شود تا در ازای تأخیرها جریمه پرداخت کنیم.

بررسی بازار لوازم خانگی نشان می‌دهد در بخش یخچال و لباسشویی کاهش قیمت‌ها از ۱ تا ۱۰ میلیون تومان بوده است و در تلویزیون نیز قیمت‌ها تا ۶ درصد کاهش پیدا کرده است. با این وجود هنوز مردم تمایلی به خرید نشده و بازار در انتظار برنامه‌های دولت برای رونق معاملات است.

تولیدکنندگان هم در این شرایط رکود به طرح‌های فروش اعتباری رو آورده‌اند تا شاید از این طریق نسبت به فروش محصولات خود اقدام کنند اما سودهای بالا در این طرح‌ها عاملی شده تا مردم رغبتی به شرکت و خرید محصولات نداشته باشند و به دنبال طرح هایی با سود کم باشند؛ به همین منظور در میان تولیدکنندگان رقابتی در اعلام طرح‌های فروش که برای مشتری جذاب باشد به وجود آمده است.

درحال‌حاضر در بازار لوازم خانگی جنس به وفور یافت می‌شود اما مشتری وجود ندارند و به نوعی همه منتظر ثبات بیشتر قیمت‌ها هستند.