انتخاب: عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درباره پرونده فساد چای میگوید: تاکنون چندنرخی بودن ارز فسادهای زیادی را ایجاد کرده است، شاید تخلفات دیگری هم صورت گرفته که هنوز مشخص نیست.
جلال محمودزاده، با بیان اینکه من حدود دو ماه قبل در مورد تخلفات شرکت چای دبش گزارشاتی را دریافت کردم، اظهار کرد: آن زمان من از نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در این مورد سوال کردم و خواستم به این موضوع رسیدگی شود.
وی افزود: هیچ بخشی از این تخلف مربوط به دوران وزارت نیکبخت نمیشود و عمده آن به زمان حضور ساداتینژاد در وزارت کشاورزی برمیگردد. اکنون دستگاههای نظارتی، قوه قضاییه و کمیسیون کشاورزی مجلس در حال پیگیری این موضوع است.
نوری قزلجه: فساد چای دبش بدون «مخفی کاری» پیگیری شود /دولت رئیسی ادعای ضدفساد بودن داشت اما دیدیم که لنگ میزند
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه تاکنون چندنرخی بودن ارز فسادهای زیادی را ایجاد کرده است، گفت: شاید تخلفات دیگری هم صورت گرفته که هنوز مشخص نیست. اکنون وزارت کشاورزی اعلام کرده است که هر اطلاعاتی که در مورد چگونگی تخصیص ارز به شرکتها لازم باشد را در اختیار نهادهای نظارتی قرار میدهد.
محمودزاده اضافه کرد: اساسا تخصیص ارز ترجیحی به این شکل است که ثبت سفارش شرکتها برای دریافت ارز به بانک مرکزی ارجاع داده میشود و پس از تخصیص ارز به هر شرکتی، بانک مرکزی بررسی میکند که آیا این ارز در جای خود هزینه شده است یا خیر و بعد برای بار دوم به آن شرکت ارز ترجیحی داده میشود. در حالیکه برای شرکت چای دبش بدون اینکه بررسی شود آیا ارز تخصیصدادهشده در جای خود هزینه شده یا نه، هر بار دوباره ارز ترجیحی به این شرکت داده شده و عمده تخلف هم در همین جا شکل گرفته است.