به گزارش فردای اقتصاد به نقل از روابط عمومی فولاد خوزستان ، این دستگاه با هدف ارتقا شاخصهای زیست محیطی و سلامت کارکنان در فضاهای بسته با کمک شرکت دانشبنیان بومیسازی شد.
با توجه به نقش اکسیدهای گوگرد در آلودگی هوای شهری و صنعتی، روشهای متعددی برای تصفیه آنها در دنیا ارائه شده است. روشهای تصفیه عموما مبتنی بر استفاده از فاز مایع نظیر استفاده از اسکرابرهای آهک مایع، اسکرابرهای آمینی، اسکرابرهای سدیم کلریت جذب در دماهای بالا نظیر جذب با استفاده از جاذب های اکسید روی و جذب بر روی کربن فعال یا اکسیدهای فلزی است.
این دستگاه و فناوری تلفیقی مورد استفاده در آن برای اولین بار در کشور در مدت زمان ۶ ماه و با صرف هزینه یک سوم نمونههای نیمه مشابه خارجی، به صورت صنعتی تولید شده و در شرکت فولاد خوزستان مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
امضای قرار داد 35 میلیون یورویی برای ساخت داخل
همچنین در حاشیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با رویکرد بومیسازی، تفاهمنامه میان فولاد خوزستان و شرکت پانیاپرتو کهربا در حوزه تامین و ارتقای فناوری تولید فرومنگنز پرکربن به ارزش ۳۵ میلیون یورو به امضا رسید.
مبنای این تفاهمنامه که با امضای امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان و داود آپرا رئیس هیات مدیره شرکت پانیاپرتو کهربا رسید، گسترش همکاریهای پژوهشی، فنی و همچنین بومیسازی ساخت قطعات و تجهیزات در نظر گرفته شد.
گسترش توان ملی در راستای و حداکثر استفاده از توان تولیدی خدماتی کشور، حمایت از کالای ایرانی و توسعه بومیسازی، اهداف این تفاهمنامه را تشکیل میدهند.