فردای اقتصاد-عطاالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: رکورد فوق نسبت به رکورد قبلی این شرکت در فروردین گذشته، ۱۲۴۸ تن افزایش داشته، این در حالی است که ظرفیت اسمی ماهانه این شرکت، ۱۲۵ هزار تن در ماه است.
وی افزود: فولاد هرمزگان نیز به عنوان پیشرفتهترین کارخانه فولادی کشور، تمام تلاش خود را در زمینه اقتصادی به کار بسته است تا بتواند سهمی در توسعه و اقتصاد کشور به ویژه برای مردم استان هرمزگان داشته باشد.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به رکوردشکنی صورت گرفته در تولید تختال در این شرکت خطاب به کارکنان و ذینفعان فولاد هرمزگان تصریح کرد: این شرکت همواره آماده رکوردشکنی است و تجربه نشان داده با فراهم شدن شرایط تولید، میتواند به راحتی رکوردهای قبلی را پشت سر بگذارد.
وی دستیابی به رکورد مذکور در حالی اتفاق افتاد که در کنار کمیت، کیفیت نیز افزایش یافته است. بدین صورت که میزان تولید خارج از متوسط سفارش (آنالیزی) در شهریور ماه صفر بوده و همچنین عیوب سطحی ماهیانه اسلب نیز کمترین میزان را در یک سال و نیم اخیر داشته است.
معروفخانی خاطرنشان کرد: تعمیرات سالیانه واحدهای احیا مستقیم و فولادسازی در مرداد ماه و با وجود گرمی هوا در ماه مذکور به صورت فرصتطلبانه و همزمان با اعمال محدودیت برق انجام شد.
وی مهمترین دلیل کسب رکورد را نیروی انسانی با انگیزه دانست و افزود : پس از طی کردن سه ماه پیاپی با کمبود انرژی و کاهش تولید، به محض تامین انرژی برق در شهریور ماه، شاهد رکورد یاد شده باشیم همانگونه که طی دو سال از رکوردهای متنوعی در نواحی مختلف برخوردار بودیم.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در تشریح دلایل فنی کسب رکورد شهریو. ر ماه سال جاری گفت: اقدامات انجام شده در خصوص افزایش عمق کوره از ۱۷۵ سانتیمتر به ۱۹۰ سانتیمتر، موجب کاهش شدید تعمیرات گرم نسوز کوره (کفسازی و بانکسازی) شده و منجر به بهبود پارامترهای تولیدی از قبیل کاهش زمان Power on، کاهش شارژ فلزی، افزایش راندمان، کاهش نرخ مصرف الکترود و کاهش نرخ مصرف نسوز شده است و مجموع این عوامل در کنار هم افزایش ظرفیت تولید را به همراه داشته است.
وی با اشاره به چالشهای صنعت فولاد کشور، تاکید کرد: در شرایط کنونی صنعت فولاد به دلیل نوسانات قیمت و محدودیتهای انرژی با رکود نسبی مواجه است اما توانستهایم با درک صحیح، شرایط را به نفع خود تغییر داده و علیرغم شرایط بد آب و هوایی تابستان در هرمزگان و چالشهای آن، به رکورد تولید ماهیانه محصول نهایی خود دست یابیم.
معروفخانی رکوردشکنیهای فولاد هرمزگان را حاصل برنامهریزی دقیق دانست و خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به اعمال محدودیت برق تا انتهای مرداد ماه، برنامهریزی جهت جبران عقبافتادگی از برنامه در دستور کار قرار گرفت که این مهم در شهریور ماه به نتیجه رسیده است؛ به گونهای که تولید ۶۶۳ هزار و ۴۸۲ تنی اسلب در نیمه اول سال ۱۴۰۱، تحقق ۱۰۰.۴ درصدی برنامه بودجه را به همراه داشته است.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه امید است رکوردشکنیهای شرکت تداوم داشته باشند، افزود : در حال حاضر در راستای دستیابی به اهداف شرکت، برنامهریزی برای تولید حداکثری در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ نیز صورت پذیرفته است که امیداست بتوانیم از رکورد قبلی تولید سالیانه اسلب نیز عبور کنیم.