۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۰

خبرگزاری فارس نوشت: «ضدانقلاب برای تداوم اغتشاشات نیاز به خون تازه و بهانه جدید دارد و لذاست که در این مرحله از زمان روی نیکا شاکرمی مانور می‌دهد.

فارس: پرسش اینجاست که براستی چرا نظام باید یک دختر ۱۶ ساله را آن طور که ضدانقلاب ادعا می‌کند مورد شکنجه قرار داده و به قتل برساند؟ مگر اکنون بحث بر سر این نیست که جوانان و نوجوانان بازداشتی را زودتر آزاد کنند؟

صرف نظر از دروغ عامدانه ضدانقلاب با هدفی معلوم و مشخص، سئوال اینجاست که چرا بعضی‌ها در داخل بدون تفکر درباره شایعات و ادعاها، هر چه می‌شنوند باور می‌کنند؟

در همین رابطه بخوانید: روایتی عجیب از ماجرای کشته شدن نیکا شاکرمی

واقعاً امثال نیکا چه خطری برای نظام دارند؟

دختر ۱۶ ساله‌ای که ترک تحصیل کرده، سبک زندگی متفاوتی دارد، برخی شب‌ها خانه نمی‌آمده تا حدی که بعد از یک هفته از حادثه فوتش، تازه خانواده اش نگران می‌شوند و به پلیس مراجعه می‌کنند!

واقعاً آن طور که بی بی سی و اینترنشنال می‌گویند مساله نظام کشتن چنین نوجوانی است؟

نظامی که امروز ابرقدرت‌های جهانی را به زانو درآورده، سطح دشمنی اش یک نوجوان با وضعیت نیکا شاکرمی است؟ آن هم با این شیوه فجیع؟ عبدالمالک ریگی رئیس گروهگ تروریستی جندالشیطان هم که دستگیر شد چنین برخوردی با او نشد، حالا نظام با یک دختر بچه ۱۶ ساله این کارها را بکند؟

به راستی چرا فکر نمی‌کنیم؟

اصلاً فرض کنیم مدرکی هم نیست. دوربین مدار بسته خانه‌ای که نیکا شاکرمی وارد آن می‌شود هم نیست! چرا باید چنین پرت و پلاهای مبتذلی را باور کنیم؟

مساله مهم امروز ما آمریکا و انگلیس و دروغگویی‌های رنگ و لعاب دار رسانه هایشان نیست، چرا که دیر یا زود حقیقت روشن می‌شود و این‌ها بی‌آبروتر از قبل خواهند شد، اما مساله اصلی فکر نکردن بخشی از جامعه است.

جامعه‌ای که فکر نمی‌کند عملاً به بدخواهانش اجازه میدهد تا به جای او فکر کنند و برایش تصمیم بگیرند و نهایتا تبدیل به ابزاری برای اهداف بدخواهانش می‌شود.

اسلام راه سعادت جامعه را تعقل و تفکر می‌داند. برای همین است که می‌گوید یک ساعت تفکر برتر از ۷۰ سال عبادت است.‌ای کاش قبل از پذیرفتن هر خبری لحظه‌ای فکر کنیم فرقی هم ندارد منشا خبر بی بی سی باشد یا خبرگزاری فارس.»

برچسب‌ها