۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷

امضای تفاهم‌نامه فولاد مبارکه و رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان منجر به افزایش سطح همکاری‌ها برای ارتقای زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان اصفهان می شود.

به گزارش فردای اقتصاد: یحیی پارک‌های علمی و فناوری، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه میان شرکت فولاد مبارکه و شهرک علمی و تحقیقاتی گفت: عوامل  و پارامترهای مختلفی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری بالغ وجود دارد که یکی از آن‌ها شهرک‌ها و پارک‌های علمی و فناوری است.

وی افزود: در پارک‌های علمی و فناوری نیروهای خوش‌فکر، توانمند و کارآفرین حضور پیدا می‌کنند و در نهایت هسته‌های اصلی شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در این پارک‌ها شکل می‌گیرد. هرچه این پارک‌ها از سوی فولاد مبارکه تقویت شوند و تعاملات سازنده افزایش یابد، می‌توانیم شاهد افزایش کمی و کیفی شرکت‌های خدمت‌دهنده به فولاد مبارکه باشیم. همچنین این شرکت‌ها می‌توانند در توسعه فناوری شرکت یاری رسانند و خدماتی فناورانه را به صنعت فولاد کشور ارایه کنند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: با هدایت هسته‌های فناور، حمایت از شرکت‌های در حال تاسیس و همکاری مناسب با شرکت‌های بالغ دانش‌بنیان، فعالیت‌های این شرکت‌ها در راستای منافع و نیازمندی‌های فولاد مبارکه شکل خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: در قالب تفاهم‌نامه یاد شده قرار است به پارک‌های مختلف دایر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کمک لازم جهت تخصیص منابع حمایتی به شرکت‌ها و گروه‌های فناور تازه‌تاسیس صورت پذیرد.

پالیزدار تاکید کرد: تفاهم‌نامه فوق در حوزه‌های معدن و صنایع فولاد است و حوزه‌های دیگر شامل آب و محیط‌زیست، انرژی، تجهیزات، قطعات و مواد مصرفی و حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را نیز شامل می‌شود.

وی افزود: فولاد مبارکه همواره در صنعت فولاد کشور پیشرو بوده و در این همکاری، افق‌های بلندی را برای زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان متصور است. این شرکت در تلاش است تا با حمایت‌های مادی و معنوی خود، زمینه تبدیل زیست‌بوم فناوری و نوآوری اصفهان به بالغ‌ترین زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور را فراهم آورد.

فولاد مبارکه می‌تواند الگویی شاخص در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان باشد

قاسم مصلحی رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه میان شرکت فولاد مبارکه و شهرک علمی و تحقیقاتی گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یکی از شهرک‌های پیشرو در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور است و هم‌اکنون حدود ۶۲۰ شرکت را در این شهرک تحت پوشش قرار داده است.

وی تصریح کرد: این میزان از فعالیت‌ها روبه‌رشد است، چنانچه بخواهیم این حرکت سریع‌تر انجام شود و اثرگذاری بیشتری در کشور داشته باشد، باید اجزای مختلفی در این زمینه شریک شوند و به این جریان مهم در کشور کمک کنند.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: فولاد مبارکه از اعتبار زیادی در صنعت و اقتصاد کشور برخوردار است و به همین دلیل، شرکت‌های زیادی با این مجموعه مهم تولیدی همکاری دارند. در نتیجه افزایش حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان، فولاد مبارکه به الگویی برای دیگر شرکت‌ها تبدیل شده و برای همین دیگران نیز از چنین حرکت‌هایی استقبال می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: با عقد چنین تفاهم‌نامه‌هایی، جهش قابل‌توجهی در زیست‌بوم فناوری صورت می‌پذیرد و به لطف الهی تاکنون توافقات خوبی در این زمینه انجام شده تا برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیانِ فعال در زمینه‌های صنعت فولاد و برخی دیگر از موضوعات، حمایت‌های لازم از سوی فولاد مبارکه انجام شود.

مصلحی تصریح کرد: امیداست با ادامه روند این حمایت‌ها از سوی فولاد مبارکه اصفهان به پایتخت تکنولوژی فولاد و صنایع مرتبط در کشور تبدیل شود که این موضوع باعث می‌شود شاهد ایجاد بستری برای رشد در دیگر موضوعات نیز باشیم.