۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری برای تامین مالی ۱۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان از برنامه‌های آتی این بانک رونمایی کرد.

فردای اقتصاد: امروز مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بانک مهر ایران با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تامین مالی ۱۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در محل وزرات اقتصاد برگزار شد. در ابتدای این نشست، سید سعید شمسی نژاد، مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با ارائه گزارشی از شاخص‌های عملکردی این بانک عنوان کرد: منابع بانک تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ مبلغ ۸۶۴ هزار میلیارد ریال است که نسبت به پایان سال پیش رشدی ۷۴.۴ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در ۸ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱ بالغ بر یک میلیون و ۳۱۲ هزار میلیارد ریال منابع جذب کرده است که نسبت به پایان سال گذشته ۴۴۸ هزار میلیارد ریال معادل ۶۰ درصد رشد داشته است. ضمن آنکه منابع بانک در مدت یکسال اخیر ۸۶ درصد افزایش یافته است.

وی در ادامه به مانده وام اعطایی این بانک اشاره و گفت: بالغ بر ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره وام قرض‌الحسنه در ۱۵ سال گذشته به مشتریان پرداخت شده است. در سال ۱۴۰۰ نیز ۲ میلیون و ۵۹۳ هزار فقره وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۵۹۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در راستای ایجاد اشتغال پایدار و کمک به بهبود مهیشت مردم پرداخت شده است. این بانک در ۸ ماه ۱۴۰۰ بیش از دو میلیون و ۸۲۰ هزار فقره وام قرض‌الحسنه به ارزش ۸۹۳ هزار میلیارد ریال پرداخت کرده است.

شمسی‌نژاد با اعلام اینکه با افزایش استقبال از سبد محصولات و طرح‌های وامی، بیش از ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر مشتری به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران جذب شده، گفت: با وجود افزایش تعداد مشتریان و افزایش تعداد و مبلغ وام‌های پرداختی اما نسبت مطالبات ۰.۴۶ درصد است که کمترین نسبت معوقات در شبکه بانکی به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد: سرمایه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از ۲۵۰۰ میلیارد ریال طی دو مرحله افزایش به ۵هزار میلیارد ریال رسیده و برنامه داریم تا پایان سال این سرمایه را به ۱۰ هزار میلیارد ریال برسانیم.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران اضافه کرد: افزایش سقف وام قرض‌الحسنه حقیقی به ۲۰۰ میلیون تومان و برای حقوقی‌ها به ۵۰۰ میلیون تومان، راه‌یابی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به فهرست هزار بانک برتر جهان، راه‌اندازی پیشخوان مجازی، راه‌اندازی سامانه افتتاح حساب آنلاین، پرداخت وام آنلاین در بستر همراه بانک و اینترنت بانک، راه‌اندازی سامانه وثیق سهام و راه‌اندازی سفته و برات الکترونیک از جمله اقدامات انجام شده در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بوده است.

وی برنامه‌های آتی این بانک را نیز آماده‌سازی زیرساخت سوپراپلیکیشن مالی کیوبانک، اعطای وام قرض‌لحسنه به بیش از ۳ میلیون نفر تا پایان سال جاری، فراهم کردن افزایش سرمایه از ۵هزار میلیارد تومان به ۱۰ هزار میلیارد تومان، اصلاح اساسنامه بانک‌های قرص‌الحسنه با همکاری وزارت اقتصاد، برنامه‌ریزی برای اجرای طرح مزد خدمت به جای کارمزد وام، برنامه‌ریزی برای اجرای طرح اعطای وام‌های خرد زیر ۱۰۰ میلیون ریال با کرمزد صفر درصد، راه‌اندازی پاگاه تخصصی قرض‌الحسنه و انتشار اوراق قرض‌الحسنه برای نخستین بار در بازار سرمایه تا سقف ‌۱۰۰ میلیارد تومان و راه‌اندازی مرکز تحقیقات و نوآوری قرض‌الحسنه اعلام کرد.