-
سهم پلتفرمها از بازار جست و جوی شغل، روند مشاغل پرتقاضا در ایران
در این برنامه تکشاخ فردای اقتصاد، مختصات بازار مشاغل ایران و تغییر روندهای آن در سالهای اخیر و ترندهای آینده شغلی مورد بحث قرار گرفته است.
-
استارتاپها چطور صنعت سلامت را دگرگون میکنند؟
مدیرعامل و بنیانگذار استارتاپ دکترتو در گفت و گو با برنامه تکشاخ فردای اقتصاد گفت که سلامت دیجیتال در بهینه کردن الگوهای درمان در سطح ملی و برنامهریزی برای بهبود روابط بین بیمار و پزشک و خدمات درمانی کمک گستردهای کرده است.
-
آمادگی شغلی برای عصر هوش مصنوعی
در برنامه این هفته تکشاخ فردای اقتصاد موضوع آمادگی شغلی در عصر هوش مصنوعی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
-
گجت جدید، موبایلها را منقرض میکند؟
برنامه تکشاخ این هفته به بررسی جدیدترین محصولات و تحولات هوش مصنوعی ارایه شده در نمایشگاه CES اختصاص داشت.
-
پیشبینی تحولات هوش مصنوعی در ۲۰۲۴
در برنامه هفتگی تکشاخ تحولات هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۴ مورد تحلیل قرار گرفت.
-
تحول دیجیتال، الزام توسعه کسب وکارهای ایرانی
مدیرعامل همکاران سیستم در برنامه تکشاخ فردای اقتصاد گفت بیش از ۶۰ درصد از شرکتهای جهان امروز دارای برنامه تحول دیجیتال هستند ولی در ایران فاصله قابل توجهی با این میزان داریم.
-
درسآموزی از بحران بزرگ هوش مصنوعی جهان
چرا مشهورترین و موفقترین شرکت هوش مصنوعی جهان در اوج موفقیت دچار چالش مدیریتی شد؟ برنامه این هفته تکشاخ به بررسی این موضوع پرداخته است
-
پایان عصر موبایل با هوش مصنوعی؟
در برنامه این هفته تکشاخ محصول جدید شرکت Humane با نام Ai pin مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
-
مسیر رشد سرویسهای نقشه و مسیریابی در ایران
پانزدهمین برنامه تکشاخ به گفت وگو با جواد عامل بنیانگذار و مدیرعامل پلتفرم نقشه و مسیریاب «نشان» اختصاص داشت.
-
چرا استارتاپهای ایرانی لذت یونیکورن شدن را نچشیدند؟
شهاب جوانمردی نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران معتقد است که استارتاپهای بزرگ ایرانی چیزی از نمونههای جهانی کم ندارند اما لذت اصلی یونیکورن شدن را نچشیدهاند.
-
چرا صنعت بازیهای موبایلی ایران رشد نکرد؟
سیزدهمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به بررسی بازار بازیهای موبایلی و چالشهای پیرامون آن اختصاص دارد.
-
بازار کریپتو دشمن بورس است؟
دوازدهمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به بررسی بازار کریپتو و چالشهای بازیگران رسمی و معاملهگران رسمی آن در ایران اختصاص دارد.
-
چرا صنعت فینتک در ایران رشد نکرد؟
یازدهمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به بررسی چالشهای صنعت فینتک و پرداختیارها اختصاص دارد.
-
بازار کارشناسی آنلاین خودرو چه وضعیتی دارد؟
دهمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به بازار پلتفرمهای کارشناسی آنلاین خودرو اختصاص دارد.
-
رشد سریع صنعت تبلیغات دیجیتال ایران
نهمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به موضوع بازار تبلیغات دیجیتال در ایران و جهان اختصاص دارد.
-
چالشهای رشد استارتاپهای اجتماعی در ایران
پوریا عالمی طنزپرداز و بنیانگذار استارتاپهای آی قصه و رادیوگوشه از چالشهای رشد استارتاپهای اجتماعی و فرهنگی در ایران میگوید
-
سبقت خودروهای خودران در بزرگراه تکنولوژی
هفتمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به موضوع محدودیتهای پیش آمده برای استارتاپها و همچنین پیشرفتهای تازه خودروهای خودران اختصاص دارد .
-
مشاغل پرتقاضا در بازار برنامهنویسی ایران
برنامه شش تکشاخ - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به موضوع مهمترین مشاغل تکنولوژی در بازار برنامهنویسی ایران اختصاص دارد.
-
کوچ نشینان دیجیتالی چگونه کار میکنند؟
برنامه پنجم تکشاخ به موضوع کوچ نشینان دیجیتالی و نحوه زندگی و کار آنان اختصاص دارد.
-
هوش مصنوعی چگونه اقتصاد را رشد میدهد؟
چهارمین هفته از برنامه تک شاخ به تحلیل تاریخی روند استفاده از اتوماسیون و هوش مصنوعی در صنایع مختلف در جهان و تحول اقتصادی مرتبط با آن اختصاص داشت.
-
دیتاسنترهای ایرانی چقدر آماده رخدادها هستند؟
وضعیت دیتاسنترهای ایرانی و آینده عینکهای واقعیت مجازی در برنامه این هفته تکشاخ مورد بررسی قرار گرفت.
-
نخستین دوچرخه برقی اشتراکی در تهران
بنیانگذار استارتاپ «زیرو» در نخستین رونمایی از دوچرخه برقی اشتراکی ایران در برنامه تکشاخ، از ورود این دوچرخهها به خیابانهای تهران طی ماههای آینده خبر داد.
-
مدیرعامل تپسی: استارتاپهای ایرانی میتوانند پیشران اقتصاد باشند
مدیرعامل و بنیانگذار تپسی معتقد است جریان استارتاپی ایران ارزشآفرینی ایجاد میکند و از معدود صنایعی است که سوار بر رانت و تورم رشد نکرده است.
-
چرا در ایران یونیکورن نداریم؟
فرزین فردیس کارآفرین و عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران در پاسخ به این پرسش که چرا در ایران یونیکورن استارتاپی نداریم گفت: وقتی در نظام اقتصادی ما به چیزهای دیگری جایزه داده میشود نمیتوان انتظار داشت افراد به سراغ نوآوری و زحمت خلق ارزش بروند.
-
داستان کارآفرینی از آلمان تا ایران
داستان زندگی کارآفرینی «تیم لطیف» از آلمان شروع شد ولی او تصمیم گرفت در ادامه راه آن را در ایران ادامهدهد، از استارتاپ چاپآقا و ازکی و بعد هلدینگ سرمایهگذاری مکس، مسیری که «تیم» با توشهی دوفرهنگی پیموده، مسیری متفاوت، دشوار و پر چالش بوده است.
-
روایت دیوار از آگهیهای عجیب چرخ خیاطی
مدیرعامل دیوار گفت که در یک بازه کوتاه به دلیل رشد آگهیهای عجیب چرخ خیاطیها با قیمتهای نجومی مجبور به جلوگیری از ثبت آن ها روی این پلتفرم شده است.
-
چگونه دیوار بازار نیازمندیها را دگرگون کرد؟
مدیرعامل دیوار معتقد است که نوع طراحی و رابط کاربری سایت دیوار یک عامل اصلی رشد استفاده مردم عادی از این پلتفرم نیازمندیهای آنلاین است.
-
دماسنج فناورانه برای مطالبات شهروندی
بنیانگذار پلتفرم کارزار در گفت و گو با برنامه تک شاخ از تاثیر این ابزار فناورانه بر فضای جامعه ایران میگوید
-
این ربات شغلتان را تهدید میکند
ربات هوش مصنوعی ChatGPT طی چند ماه اخیر سروصدای زیادی در فضای تکنولوژی ایجاد کرده و باعث شده بسیاری به این باور برسند که تحولات سریعی در عرصه رباتهای هوشمند رخ خواهد داد.