فردای اقتصاد- بر اساس آمارهای اسپیدتست سرعت اینترنت موبایل در ایران نسبت به ماه قبل با کاهش حدود ۱ مگابیتی به رتبه ۶۱ جهان رسیده که باعث کاهش یک پلهای ایران شده است.
آمارهای اسپید تست در حالی در ایران به عنوان یک شاخص سرعت در نظر گرفته میشود که دسترسی به بسیاری از سایتها و شبکههای اجتماعی مسدود است و بسیای از کاربران از فیلترشکن برای دسترسی به اینترنت استفاده میکنند که خود این موضوع باعث افت قابل توجه سرعت اینترنت در ایران میشود.
با این حال حتی با آزمایش سرعت دسترسی به اینترنت بدون فیلترشکن سرعت اینترنت موبایل با افت مواجه شده و سرعت اینترنت ثابت ایران نیز در پایین جدول و در رده ۱۴۵جهان قرار دارد.
طبق جدیدترین آمار منتشره در وب سایت اسپیدتست، میانه سرعت دانلود اینترنت ثابت در ایران در ماه آوریل سال ۲۰۲۳، ۱۱.۹۷ مگابیت بر ثانیه، میانه سرعت آپلود اینترنت ثابت ۲.۲۸ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۳۰ میلی ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۵ از میان ۱۸۰ کشور رسانده است.
طبق آخرین آمار منتشر شده در وب سایت اسپیدتست، تا ماه آوریل ۲۰۲۳، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل ۴۲.۰۷ مگابیت برثانیه، میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۰.۳۳ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۲۸میلی ثانیه است. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود ۸۰.۱۲ مگابیت بر ثانیه، میانه جهانی سرعت آپلود ۳۵.۱۳ مگابیت برثانیه و تأخیر ۹ میلی ثانیه است.
این درحالی است که در ماه مارس ۲۰۲۳، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل ۴۱.۵۴ مگابیت برثانیه، میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۰.۴۲ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۲۸میلی ثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت هم میانه جهانی سرعت دانلود ۷۹.۰۰مگابیت بر ثانیه، میانه جهانی سرعت آپلود ۳۴.۹۲ مگابیت برثانیه و تأخیر ۹ میلی ثانیه بود.
امارات همچنان در صدر
رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان در ماه مارس ۲۰۲۳ به ترتیب به قطر (۱۸۹.۹۸)، امارات متحده عربی (۱۷۵.۳۴)، ماکائو (۱۷۱.۷۳)، کویت (۱۳۹.۰۳) و نروژ (۱۳۱.۱۶) تعلق دارد. همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهنباند ثابت در جهان به ترتیب سنگاپور (۲۴۲.۰۱) شیلی (۲۲۲.۴۹)، امارات متحده عربی (۲۱۶.۷۸)، چین (۲۱۵.۸۰)، هنگ کنگ(۲۰۵.۱۹) تعلق دارد.
بر اساس اطلاعات این وب سایت، در زمان بررسی شده میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۳۵.۹۸ مگابیت بر ثانیه، میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۰.۹۵ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۲۹ میلی ثانیه است که رتبه ایران را به ۶۲ از میان ۱۳۸ کشور رسانده است.
این در حالی است که در ماه مارس ۲۰۲۳ میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۳۶.۳۳مگابیت بر ثانیه، میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل ۱۰.۹۲ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۲۹ میلیثانیه بود که رتبه ایران را به ۶۱ از میان ۱۴۰ کشور رسانده بود.
بر اساس این آمار، اینترنت موبایل ایران درحال حاضر از اسپانیا و ترکیه سریع تر و از هند و اروگوئه کندتر است.
در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه سرعت دانلود در ایران ۱۱.۹۷ مگابیت بر ثانیه، میانه سرعت آپلود ۲.۲۸ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۳۰ میلی ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۵ از میان ۱۸۰ کشور میرساند.
این درحالی است که در ماه مارس ۲۰۲۳، میانه سرعت دانلود اینترنت ثابت در ایران ۱۱.۵۷ مگابیت بر ثانیه، میانه سرعت آپلود اینترنت ثابت ۱.۹۷ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۳۰ میلی ثانیه بود که رتبه ایران به ۱۴۶ از میان ۱۸۰ کشور رسانده بود. براساس این آمار، اینترنت ثابت ایران درحال حاضر از اوگاندا و الجزایر سریع تر و از تانزانیا و آنگولا کندتر است.
تبادل نظر