فردای اقتصاد: در ابتدای این رویداد، علی امرائی مدیرعامل شرکت فولاد سنگان در سخنانی ضمن خیرمقدم به مهمانان، در خصوص فولاد سنگان اظهار داشت: فولاد سنگان بزرگترین شرکت صنعتی شرق کشور است که دارای دو کارخانه تولید کنسانتره و گندله سازی؛ هر یک به ظرفیت ۵ میلیون تن است. وی گفت: راهاندازی کارخانه کنسانترهسازی این شرکت با شروع کرونا و تشدید تحریمهای ظالمانه علیه کشور همزمان شد، ولی برای اولین بار در کشور، کارخانه کنسانترهسازی فولاد سنگان با تکیه بر دانش و توان مهندسین داخلی راهاندازی شد.
امرایی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شرکت افزود: در سال گذشته علی رغم قطعی ۱۲۰ روزه گاز و برق، موفق به تولید بیش از ۴ میلیون تن گندله و بیش از ۳ میلیون تن کنسانتره شدیم و در حال حاضر کارخانه گندلهسازی این شرکت ۳۵% و کارخانه کنسانترهسازی ۲۳% بیش از ظرفیت اسمی خود تولید می کنند، ضمن اینکه در سال جاری به رکورد روزانه ۲۰۸۰۰ تن در تولید گندله دست یافتیم.
مدیرعامل فولاد سنگان در ادامه در خصوص طرحهای توسعه شرکت عنوان داشت، در حال حاضر با حمایتهای فولاد مبارکه و برنامه ریزیهای دقیق و فنی، طرحهای بزرگ توسعه در دست کلنگ زنی است. وی با اشاره به جغرافیای مناسب سنگان و برخورداری این منطقه از نعمت خدادای باد افزود: نیروگاه بزرگ برق بادی فولاد سنگان به ظرفیت ۲۰۰ مگاوات به عنوان یکی از بزرگترین نیروگاههای کشور آماده کلنگزنی است که با احداث این نیروگاه چالش کمبود برق شرکت برطرف خواهد شد. امرایی همچنین از کلنگزنی پروژه احداث کارخانه کنسانتره هماتیتی ۲.۵ میلیون تنی و پروژه افزایش ظرفیت گندلهسازی این شرکت به میزان ۲.۵ میلیون تن خبرداد و بیان داشت: کارخانه هماتیت این شرکت بزرگترین و اولین کارخانه کنسانترهسازی هماتیتی کشور است. وی با اشاره به اهمیت محیط زیست اظهار داشت: پروژه احداث انباشت مکانیزه باطله فولاد سنگان به برای اولین بار در خاورمیانه توسط این شرکت در دست احداث است که این اقدام در راستای صیانت از محیط زیست و با استفاده از برترین فناوری روز دنیا انجام میگیرد.
امرایی گفت: در راستای صیانت از محیط زیست و تأمین آب، پروژه بزرگ احداث تصفیهخانه و شبکه جمعآوری فاضلاب شهر تایباد و خطوط انتقال آب نیز در دست انجام میباشد. مدیرعامل فولاد سنگان با اشاره به احداث کارخانه گلولههای فلزی آسیاب در این شرکت عنوان داشت: این کارخانه بر اساس نیاز کارخانه کنسانترهسازی برای تولید گلولههای فلزی در آسیابهای خودشکن و نیمه خودشکن با ظرفیت تولید سالانه ۱۵ هزار تن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی ساخته شده است که ضمن تأمین نیاز شرکتهای منطقه پتانسیل صادرات محصولات آن نیز وجود دارد.
علی امرایی با اشاره به اقدامات فولاد سنگان در حوزه مسئولیتهای اجتماعی افزود، این شرکت اهتمام ویژهای به مسئولیتهای اجتماعی دارد و تا کنون خدمات ارزندهای در حوزههای مختلف زیرساختی، عمرانی، درمان و بهداشت، آموزش، فرهنگی و مذهبی و … ارائه داده است. وی با اعلام اینکه طرح توسعه و آبادانی شهرستان خواف به منظور تقویت و راه اندازی مشاغل خانگی و نیز توانمندسازی روستاییان و شهروندان با کمک صندوق کارآفرینی امید و دانشگاه تهران توسط این شرکت اجرا شد که با اعطای تسهیلات کم بهره بیش از ۴۰۰ شغل مستقیم ایجاد شد. امرایی در پایان از حمایتها و سرمایهگذاری فولاد مبارکه در حوزههای مختلف از جمله تولید، توسعه و مسئولیتهای اجتماعی فولاد سنگان تقدیر نمود و ان را عاملی برای رشد، توسعه و رفاه منطقه برشمرد.
محمدرضا موثقینیا مدیرعامل ایمیدرو نیز در این دیدار ضمن تمجید از عملکرد فولاد سنگان در حوزههای مختلف اظهار امیدواری کرد، در سال جاری شاهد تداوم موفقیتهای فولاد سنگان باشیم. وی با اشاره به وجود نظم، دیسیپلین، برنامهریزی دقیق علمی، این موارد را از شاخصهای مهم فولاد سنگان برشمرد. موثقینیا همچنین با اشاره به اهمیت صیانت از محیط زیست ضمن قدردانی از اقدامات فولاد سنگان در این حوزه، خواستار حمایت همه جانبه از محیط زیست منطقه و کشور شد.
تبادل نظر