فردای اقتصاد: سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی با ارسال پیامی تصویری در بیست و نهمین همایش ملی و دهمین همایش بینالمللی بیمه و توسعه که امروز ۱۳ آذر به مناسبت روز ملی صنعت بیمه برگزار شد، عنوان کرد: زمانی که درباره اقتصاد دانشبنیان صحبت میکنیم، تنها منظور محصولات دانشبنیان و تکنولوژی به معنای سختافزار فناوریهای جدید نیست بلکه به معنای نوعی از نظم اقتصادی است که در آن دسترسی به فناوری و فرایندهای مبتنی بر فناوریهای نو برای رقابتپذیرتر شدن محصولات و خدمات در اقتصاد تسهیل میشود. ضمن اینکه اقتصاد دانشبنیان به افزایش بهرهوری و نوآوری در حوزههای مختلف نیز کمککننده خواهد بود. از این رو لازم است یکی از جهتگیریهای عمده صنعت بیمه کشور، آماده شدن برای یک تحول دانشبنیان و دیجیتال باشد.
وی ادامه داد: در سال گذشته در همین همایش از عنوان بیمهگری هوشمند استفاده کردم و با توضیح ابعادی از آن، درخواست کردم شرکتهای بیمه و بیمه مرکزی تلاش ویژهای در این زمینه انجام دهند. برخی از اقدامات صورت گرفت اما همچنان مسیرهای طی نشده و راههای نرفته بسیاری در حوزه هوشمندسازی بیمه و حرکت کردن به سمت یک صنعت بیمه دانشبنیان وجود دارد.
وزیر اقتصاد تاکید کرد: درست است که جهتگیریهای درستی در پیش گرفته شده است اما سرعت تحولات با آن چیزی که جامعه نخبه ایرانی از ما توقع داشته و در صدر برنامههای دولت است، تناسب ندارد. باید این تحولات پرشتاب دنبال شود و انتظار میرود همانطور که در برخی امور همانند پرداخت خسارت آنلاین و کروکی آنلاین و امثال آن پیشروی داشتهایم، در زمینههای دیگر همچون تحول دیجیتال در کسب و کارهای بیمهای، فرآیند و محیط بیمهگری و بیمهستانی، رابطه بین مردم و شرکتهای ییمه و البته بیمه و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی نیز حرکتهای جدی انجام شود. موضوعی که تا صنعت بیمه متناسب و همجهت با خواسته و مطالبه به حق صاحبنظران و سیاستگذاران که در اسناد بالادستی کشور نیز موجود است، حرکت کرده و عقب افتادگیها را جبران کند. آن زمان است که میتوانیم شرکتهای بیمه و صنعت بیمه پویایی داشته باشیم که خود با استقبال از تحولات آتی، زیرساختهای لازم را فراهم کند.
تبادل نظر