-
پل ولکر؛ مردی که تورم عجیب را مهار کرد
ولکر در سال ۱۹۷۵ بعد از انتصابش به قدرتمندترین رئیس بانک مرکزی در دنیا تبدیل میشود و به جنگ تورم رفت.
-
مناظره قرن/ قسمت بیست و چهارم؛ هزینههای جنگ را باید از کجا تأمین کرد؟
قسمت بیست و چهارم پادکست مناظره قرن مرور کوتاهی است بر زندگی و افکار کینز و هایک در ابتدای جنگ جهانی دوم
-
فقر در ۱۴۰۱ کم شد؟ / از برآورد دکتر صالحی اصفهانی تا مرکز پژوهشهای مجلس
در صفحه اول ۶ تیر ۱۴۰۳:
-
دعوای توئیتری بر سر فروش نفت
در حالی که کمتر از دو روز تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران باقی مانده بحث درباره وعدههای اقتصادی نامزدها و همچنین کارنامه اقتصادی دولتهای مختلف هم به بالاترین حد خود رسیده است.
-
چه راهی دولت چهاردهم را به احیای بورس میرساند؟
در گفتوگوی ویژه برنامه همراه سرمایهگذار، محمد اقبالنیا، مدیرعامل شرکت سبدگردان آسمان از مسیری که دولت چهاردهم لازم است برای احیای بورس در پیش بگیرد، میگوید.
-
اعضای اتاق بازرگانی به قالیباف و پزشکیان چه گفتند؟ / بازخوردهای مناظره نمایندگان اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری در فردای اقتصاد
در این قسمت از صفحه اول؛ به بهانه برگزاری مناظره نمایندگان اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری در فردای اقتصاد، علی میرزاخانی سردبیر فردای اقتصاد درباره سه محور اقتصادی مطرح شده در این مناظره توضیح میدهد.
-
اقتصاد بنگاهها/ ابرچالشهای دولت چهاردهم از نگاه بخش خصوصی/ محدودیت صادرات فولاد متوقف میشود؟/موانع اکتشافات معدنی در ایران
بررسی چالشهای بخش اکتشاف، موانع تامین انرژی در صنعت فولاد و محدودیتهای صادراتی این صنعت محورهای اصلی ششمین برنامه اقتصاد بنگاهها است.
-
۵ ضرورت احیای بورس در دولت چهاردهم/ بورس چگونه از فاز بیمحلی به اخبار خوب خارج میشود؟
در گفتوگوی ویژه برنامه همراه سرمایهگذار، علی تیموری مدیرعامل گروه مالی کاریزما راز کمواکنشی سرمایهگذاران بورسی به اخبار خوب سخن میگوید.
-
تفاوت سبک زندگی آمریکایی و اروپایی
مقایسه آمریکا و اروپا همیشه جنجالی است و البته جذاب. واقعیت این است که روپایی ها زمان بیشتری دارند و آمریکایی ها پول بیشتری.
-
فراز و فرود ملتها
فراز و فرود ملتها کتابی است که به دلیل رشد و توسعه کشورها و مهم تر از آن دلیل توسعه نیافتگی کشورها و موانع توسعه میپردازد. در این قسمت از برنامه کتاب فردا همراه با دکتر فرهاد نیلی و دکتر جعفر خیرخواهان و به میزبانی مانی بشرزاد، به نقد و بررسی این کتاب میپردازیم.
-
فیلم کامل مناظره نمایندگان اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری در فردای اقتصاد
نمایندگان اقتصادی پنج کاندیدای ریاست جمهوری در نشستی که به همت فردای اقتصاد برگزار شد، دیدگاههای خود را پیرامون موضوعات مختلف اقتصادی ارایه دادند.
-
ریشه بیمحلی بورس به اقدامات مثبت؛ آرایش سرمایهگذاران در آستانه تغییر دولت چگونه باشد؟
در شرایطی که بازار سهام با رکود مواجه است، شاهد اخبار مثبتی هستیم که اثر معناداری بر بازار سهام ندارند. درک عوامل موثر بر این وضعیت و راههای بهبود آن از اهمیت بسیاری برخوردار است.
-
چهار قدم برای تقویت انتقادپذیری
پذیرش و استفاده مناسب از انتقاد یا همان بازخورد بخش مهمی از تقویت تابآوری است چرا که این کار در نهایت از شما فرد قویتر و توانمندتری می سازد.
-
مناظره قرن/ قسمت بیست و سوم؛ از نقد سوسیالیسم تا بریدن از نئوکلاسیکها
قسمت بیست و سوم پادکست مناظره قرن نگاهی است به زندگی و آثار هایک در نیمه دوم دهۀ ۱۹۳۰
-
قیمتگذاری، رشد تولید و احیای بورس؛ آنچه فعالان بخش واقعی و مالی از دولت چهاردهم انتظار دارند
در تازهترین دورهمی بورسی فردای اقتصاد، تولیدکنندگان و فعالان بخش واقعی اقتصاد و کارشناسان اقتصادی از چالشهای تولید و بازار سرمایه در سایه اقتصاد دستوری سخن گفتند.
-
شباهت و تفاوت تورم ایران و ترکیه
درست از وقتی که ترکیه هم درگیر تورم افسارگسیخته شد خیلیها این کشور را با ایران مقایسه میکردند، مقایسهای که حالا به مناظرههای انتخاباتی هم کشیده شده است اما واقعا چه اشتراکاتی بین جنس تورم در ایران و ترکیه وجود دارد و تفاوتها کجاست؟
-
رشد عجیب سرمایهگذاری در زمستان ۱۴۰۲
در صفحه اول ۳۰ خرداد ۱۴۰۳:
-
نقش حکومتهای ملی و محلی در بقای پس از ساسانیان
خاندانهای ایرانی چه نقشی در تداوم فرهنگی و سیاسی ایران بعد از فروپاشی ساسانیان ایفا کردنند؟این سوالی است که محور اصلی گفتوگو با دکتر صادق سجادی است. ایران توانسته هویت خود را در طول تاریخ حفظ کند. در این تداوم هویت عوامل مختلفی موثر بودهاند. عوامل فرهنگی چون نهاد وزرات و زبان فارسی از جمله عوامل فرهنگیاند که توانستهاند نقش مهمی در تداوم فرهنگی ایران ایفا کنند.
-
بیا کمی عصبانی باشیم
جنبه مخرب خشم در محل کار کاملا واضح است. کارکردن با افراد خشمگین اصلا مطلوب نیست و بدتر از آن کار کردن برای افراد خشمگین است اما بروز خشم در محل کار همیشه هم منفی نیست.
-
چهار مسیر ورود به بورس؛ آیا اشتغال در بازار سرمایه برای من مناسب است؟
حسین خزلی، فعال بازار سرمایه و کارگزار بورسها از چالشهای اشتغال در بازار سرمایه میگوید.
-
اصلاحات اقتصادی را چگونه و از کجا شروع کنیم؟
پیرو چهار نشست قبلی، در این قسمت از برنامه دورهمی اقتصادی که در واقع پنجمین قسمت و جمعبندی قسمتهای قبلی است به موضوع "الزامات اصلاحات اقتصادی در ایران" پرداخته شده است.
-
اقتصاد بنگاهها/ سرنوشت لایحه اصلاح قانون تجارت/ چرا توزیع تایر به مشکل خورد؟/ دستاندازهای تولید و بازرگانی پتروشیمی تندگویان
در پنجمین برنامه «اقتصاد بنگاهها» به بهانه برگزاری مجمع تندگویان، جایگاه این شرکت در صنعت پتروشیمی کشور و چالشهای آن در بخش تولید و بازرگانی را بررسی کردیم.
-
چرا آیفون ۱۲۰۰ دلاری برای ایرانیان ۳۵۰۰ دلار تمام میشود؟
در صفحه اول ۲۷ خرداد ۱۴۰۳:
-
اندازه واقعی دولت در ایران چقدر است؟
این روزها که در شبکههای اجتماعی بحثهای انتخاباتی داغ است صحبت درباره اندازه واقعی دولت در ایران هم بالا گرفته است.
-
بالا بودن نرخ بهره، عامل ریزش بورس است؟
در برنامه امروز بورسان علی صادقین کارشناس مسائل مالی و اقتصادی و سعید عباسیان دبیر گروه اقتصاد کلان فردای اقتصاد به میزبانی مهدی طحانی نگرشهای متفاوتی را از رابطه نرخ بهره با ریزش بورس ارائه دادند.
-
سه نهاد تصمیمگیر در فدرال رزرو را بشناسیم
فدرال رزرو چگونه کار میکند؟
-
یادداشتی به رییس جمهور آینده: حال اقتصاد خوب نیست / از وعده توزیع گوشت زاکانی تا مخالفت او با برجام
در صفحه اول ۲۶ خرداد ۱۴۰۳:
-
حق دارید انتقادپذیر نباشید
اغلب ما احساس به شدت منفی را تجربه میکنیم وقتی مورد ارزیابی قرار میگیریم و نتیجه آنطور که دوست داریم نیست.
-
دستمزد جنجالی ایلان ماسک در تسلا / پاداش مدیریتی ایلان ماسک، چند صد برابر مدیرعامل اپل، نتفلیکس و ادوبی
اکثریت سهامداران تسلا بار دیگر پاداش ۵۶ میلیارد دلاری ایلان ماسک را تصویب کردند و همزمان گروهی از سهامداران نیز با شکایت جدیدی ایلان ماسک را متهم کردهاند
-
استراتژی برنده سرمایهگذاری در ۱۴۰۳؛ چه ترکیبی از دلار، سهام، سکه، مسکن، سپرده بانکی، خودرو و رمزارز انتخاب کنیم؟
در برنامه همراه سرمایهگذار ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، بهادر برهان، معاون سرمایهگذاری شرکت ترنج، استراتژی برنده سرمایهگذاری در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.