عطاءالله معروفخانی با اشاره به تسهیل تامین مواد اولیه و احتمال واگذاری یک ذخیره معدنی به فولاد هرمزگان افزود: در حوزه مواد اولیه امسال با توجه به برنامهریزیهای صورتگرفته برای تامین پایدار مواد اولیه، تمام برنامهها بدون مشکل انجام پذیرفت. به همین دلیل در سال جاری شاهد ثبت چهار رکورد تولید در فولاد هرمزگان بودیم. آخرین رکورد تولید ما در آبانماه سال جاری با تولید ۱۵۴ هزار و ۵۶۷ تن تختال رخ داد و این یک رکورد تاریخی به شمار میآید.
وی تصریح کرد: با همکاری استاندار و رییس سازمان صمت استان هرمزگان، یک ذخیره معدنی بزرگ سنگآهن به فولاد هرمزگان واگذار خواهد شد تا مسیر تامین مواد اولیه این شرکت تسهیل شود.
سرمایه گذاری در نیروگاه هنگام
مدیرعامل فولاد هرمزگان ادامه داد: در حوزه انرژی بهعلت مشکلاتی که دولت در تامین برق و گاز داشته و دارد، برای رفع این مشکلات، در نیروگاه «هنگام» سرمایهگذاری انجام میدهیم که با انجام آن تا دو سال آینده مشکلی برای تامین برق نداشته باشیم.
به گفته وی، در زمینه گاز نیز فولاد مبارکه برخی پروژههای سرمایهگذاری در حوزه تامین گاز انجام داده است تا در سالهای آتی این شرکت و زیرمجموعههای آن گاز را بهصورت پایدار دریافت کنند.
معروفخانی سرمایه انسانی را بزرگترین سرمایه فولاد هرمزگان دانست و ادامه داد: امسال به نخستین شرکت فولادی تبدیل شدیم که برای کارگران پیمانی و رسمی خود، صندوق درمان کارگران را افتتاح کرده است. با افتتاح این صندوق در صورت ابتلای کارگران به بیماری، تمام هزینههای درمان به آنها پرداخت خواهد شد.
ارتباط با دانش بنیانها
مدیرعامل فولاد هرمزگان در پاسخ به سوالی درباره سطح ارتباط این شرکت با دانشگاهها خاطرنشان کرد: فولاد هرمزگان در ارتباط با دانشگاههای معتبر کشور پیشتاز است و در حوزه دانشبنیان جزو شرکتهای پیشرو بوده است.
وی ادامه داد: با ۱۴ شرکت دانشبنیان ارتباط مستقیم داریم تا بتوانیم برخی از مشکلات تولید فولاد را بهصورت علمی و کاملاً داخلی برطرف کنیم. بومیسازی همواره برای ما در اولویت بوده است و به دنبال داخلی کردن تجهیزات و علوم روز دنیا بودهایم. اعتقاد ما بر این است که با توجه به نخبگان جوان کشور و استفاده از دانش روز میتوان با تحریمهای ظالمانهای که علیه ایران وضع شده است، مقابله کرد. با توجه به این دیدگاه بسیار خوب عمل کردهایم.
توسعه فولاد هرمزگان
معروفخانی با اشاره به آغاز عملیات احداث طرحهای توسعهای در فولاد هرمزگان گفت: بعد از سالهایی که از تأسیس فولاد هرمزگان میگذرد برای نخستین بار، بهمن سال گذشته آغاز عملیات احداث طرح بزرگ احیای مستقیم یکمیلیون و ۷۲۰ هزارتنی سیمین هرمز و طرح ۹۰۰ هزار تنی احیا مستقیم فولاد هرمزگان، مخازن ذخیره آهن اسفنجی ۳۰ هزارتنی و کارخانه تولید اکسیژن را آغاز کردیم که امیدواریم در کوتاهترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسند.
ظرفیت تولید اسلب ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن خواهد شد
به گفته وی، امسال نیز دو طرح جدید، افزایش ظرفیت از یکمیلیون و ۵۰۰ هزار تن به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار و پروژه تولید نورد در دستورکار قرار دارد که بهزودی آغاز عملیات احداث آنها نیز اعلام خواهند شد. این پروژهها از فناوریهای روز دنیا برخوردار خواهند بود.
مدیرعامل فولاد هرمزگان به صادراتمحور بودن شرکت فولاد هرمزگان پرداخت و افزود: این شرکت در کنار آبهای آزاد بنا شده است به گونه ای که از محل تولید فولاد تا بندرگاه و محل بارگیری، کمتر از ۵ کیلومتر فاصله وجود دارد. همین مزیتها ما را ملزم میکند تا تولید را افزایش داده و بهتبع آن صادرات را رونق ببخشیم. امسال با وجود تمام مشکلات موجود در حوزه انرژی، توانستهایم ۷ درصد افزایش تولید نسبت به سال گذشته را در کارنامه خود ثبت کنیم و امیداست تا پایان سال روند صعودی را حفظ کنیم.
تبادل نظر