ایسنا: علی کریمی فیروزجایی در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت روز ارتباطات با اشاره به اینکه پیگیر اتمام پروژه نیمه کاره ۲۰ ساله کنارگذر جنوبی بابل هستیم، اظهار کرد: برای تامین بخش روشنایی این کنارگذر مبلغ ۱۳ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شد تا با ایجاد روشنایی تصادفات این مسیر کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه ۱۵ میلیارد تومان نیز به بخش آسفالت این پروژه اختصاص یافت افزود: برای موضوع تقاطع این پروژه و همچنین پروژههای نیمه کاره ۱۰ ساله به زمین مانده شهرستان بابل نیز با پیگیری انجام شده و نشستی که با وزارت راه، استاندار مازندران در قرارگاه خاتم الانبیاء داشتیم مقرر شد قرارگاه خاتم الانبیاء از محل تهاتر نفتی عهدهدار این پروژه شود..
کریمی در خصوص پسماند و بحران زیست محیطی بابل تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ از ردیف بودجه اعتبار مستقلی برای پسماند استانهای شمالی در نظر گرفته شد که پسماند بابل و رشت در اولویت اجرا قرار دارند.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: با پیگیری انجام شده و بازدیدی که مدیران ارشد از آثارتاریخی و میراث فرهنگی داشتند مقرر شد با اخذ مجوز از دفتر مقام معظم رهبری موزه گنجینه بابل به عنوان موزه باقی بماند.
این مسئول با اشارره به اینکه در حوزه آبرسانی نیز اقدامات خوبی انجام شد گفت: از محل تامین منابع برای استانهایی مانند، سیستان و بلوچستان و غیره که با تنش آبی مواجه هستند با پیگیری انجام شده چهار منطقه بابل شامل این طرح شدند.
کریمی فیروزجایی در خصوص واگذاری خودرو به نمایندگان مجلس افزود: براساس قانون تعدادی خودرو به نهادها و سازمانها واگذار شد این طرح شامل حال نمایندگان مجلس هم شد؛ اما با دستور رئیس مجلس اجازه هرنوع واگذاری از طریق ساختار خانه ملت رد و این واگذاری متوقف شد لذا نمایندگان موظف به تهیه خودرو در خارج حیطه کاری خود هستند.
وی از اخذ بودجه ۲۰ میلیارد تومانی برای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل خبر داد و گفت: اخذ اعتبارات برای پروژههای دانشگاه علوم پزشکی بابل، زمین هفت تیر و حیدرکلا، تشکیل ستاد بحران در حل مسئله سوخت کشاورزان، حل تخصیص کود کشاورزان و تلاش برای تصویب لایحه همسانسازی بازنشستگان از جمله اقدامات انجام شده بود.
تبادل نظر