۱۲ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷
کسی حریف سایت‌های فروش بلیت هواپیما نشد؟

معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفت: این‌طور نیست که وقتی سایت‌ها را می‌بندیم خیالمان راحت باشد، زیرا آنها به هر ترفندی روی می‌آورند که بتوانند باز هم فعالیت کنند؛ با وجود این ما پیگیر بستن درگاه‌های مالی آنها هستیم.

ایسنا: به‌دنبال اعلام افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما توسط سازمان هواپیمایی کشوری و مخالفت شرکت‌های هواپیمایی با این نرخ و درخواست برای افزایش بیشتر قیمت و گران‌فروشی آنها و رعایت نکردن حذف پروازهای چارتری در مسیرهای پرتردد، سازمان هواپیمایی از لغو مجوز برخی پروازی برخی شرکت هواپیمایی و همچنین چند شرکت خدمات مسافرت هوایی خبر داد.

همچنین روز گذشته و به‌دنبال رصد سایت‌های عرضه و فروش بلیت و گزارش شرکت‌های هواپیمایی و پیش از تمام شدن مهلت دو هفته‌ای، دامنه ۱۹ سایت فروش بلیت هواپیما به‌دلیل گرانفروشی بلیت هواپیما، با هماهنگی دستگاه قضایی مسدود شد.

فعالیت فروشندگان بلیت هواپیما در چه صورتی تعلیق می‌شود؟

در این راستا حسن خوشخو -معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اینکه چرا سایت‌های فروش با وجود اینکه لغو مجوز شده‌اند، همچنان به فعالیت ادامه می‌دهند، گفت: سایت‌ها در فضای مجازی گاهی با تغییر آی‌پی یا ایجاد تغییر کوچکی در آدرس یا تغییر دامنه می‌توانند سایتشان را بالا بیاورند؛ به همین دلیل ما در گام بعدی به دنبال بستن درگاه مالی آنها هستیم که اینها مسدود شوند و نتوانند فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه بستن سایت‌های متخلف در فضای مجازی کمی پیچیده است، خاطرنشان کرد: اینطور نیست که وقتی سایت‌ها را می‌بندیم خیالمان راحت باشد، زیرا آنها به هر ترفندی روی می‌آورند که بتوانند باز هم فعالیت کنند؛ با وجود این ما پیگیر بستن درگاه‌های مالی آنها هستیم.

معاون سازمان هواپیمایی کشوری پیش از این هم درباره نحو تعلیق برخی فروشندگان آنلاین بلیت هواپیما در صورت گران‌فروشی گفته بود: معمولا از زمانی که نامه به‌صورت رسمی ابلاغ می‌شود تا طی شدن فرآیند اداری، چند روز زمان می‌برد اما نهایتا باید فعالیت آن آژانس برای مدت زمانی که ذکر شده، متوقف شود.

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha