به گزارش فردای اقتصاد و به نقل از مانا، ابوطالب گرایلو در گفتگویی تصریح کرد: میزان تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی ۱۱ میلیون و ۷۶۶ هزار تن و میزان تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی ۹ میلیون و ۶۳۳ هزارتن بوده است.
به گفته وی ترانزیت در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) یک میلیون و ۲۶۲ هزار تن بوده که از رشد ۵۳ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته برخوردار بوده است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان به عملکرد "کابوتاژ" در این منطقه ویژه که به معنی حملونقل یک کالا از نقطهای به نقطه دیگر کشور از راه دریا است اشاره و افزود: کابوتاژ با یک میلیون و ۸۱۹ هزار تن نسبت به مدت مشابه ۱.۵ درصد رشد داشته و از این مقدار ۶۸۲ هزار و ۴۵۷ تن مربوط به کالاهای غیرنفتی با ۷۴ درصد رشد نسبت به سال گذشته است.
وی همچنین به رشد ۶ درصدی صادرات در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته اشاره و نصریح کرد: در نیمه نخست سال جاری میزان صادرات ۱۱ میلیون و ۱۴ هزار تن بوده است که از این مقدار چهار میلیون و ۲۵ هزار تن با سه درصد رشد مربوط به کالاهای غیرنفتی و ۶ میلیون و ۹۸۸ هزار تن با هشت درصد رشد مربوط به کالاهای نفتی است.
گرایلو میزان تخلیه و بارگیری کالاهای معدنی و شیمیایی را چهار میلیون و ۸۷۳ تن با ۲۲ درصد رشد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته اعلام کرد که از این مقدار سه میلیون و ۳۹۰ هزار تن مربوط به بارگیری با ۲۶ درصد رشد و یک میلیون و ۴۸۳ هزار تن مربوط به تخلیه با ۱۳ درصد رشد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته است.
وی عملکرد تخلیه و بارگیری فرآوردههای نفتی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی را ۹ میلیون و ۶۳۳ هزار تن عنوان کرد و افزود: این رقم نسبت به مدت مشابه پنج درصد رشد داشته است.
بیش از ۸۰ درصد واردات کالاهای اساسی کشور از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی انجام میشود.
این بندر پرترافیکترین بندر کشور پس از بندر شهید رجایی در استان هرمزگان است.
پارسال ۴۷ میلیون تُن کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندر امام خمینی تخلیه و بارگیری شد.
تبادل نظر