به گزارش فردای اقتصاد و به نقل ازروابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی کشتیرانی گفت: پس از پیگیریهای صورت گرفته، این ایران موفق شد مجوز صدور بارنامه بینالمللی را از راهآهن و گمرک جمهوری اسلامی ایران دریافت کند.
وی افزود: با دریافت مجوز فوق، واگنهای شرکت حملونقل ترکیبی میتوانند از مرزهای کشور خارج شده و در بازار بینالمللی فعالیت کنند که بر این اساس، نخستین محموله کالای ترانزیتی توسط این شرکت در حال حمل میباشد.
مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی کشتیرانی در مورد توسعه ناوگان تصریح کرد: با خرید و تحویلگیری ۲۸۸ واگن از تولیدکنندگان داخلی طی سال¬های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تعداد واگنهای ملکی این شرکت به ۱۴۴۷ دستگاه رسیده است که همگی آنها فعال و در حال سیر هستند.
وی ادامه داد: قرارداد ساخت ۲۰۰ دستگاه واگن لبه بلند دیگر با یکی از شرکتهای سازنده داخلی منعقد شده است که ۵۰ دستگاه آن تا پایان بهمنماه جاری به ناوگان ملحق خواهند شد و مابقی نیز تا اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به تدریج وارد ناوگان میشوند.
مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی کشتیرانی خاطر نشان کرد: برای تولید و الحاق ۴۰۰ دستگاه واگن جدید نیز، در حال تهیه اسناد مناقصه هستیم که امیداست پس از تعیین شرکت طرف قرارداد، این تعداد واگن نیز طی سال آینده در ناوگان شرکت حمل و نقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران فعال شوند.
این مقام مسوول یکی از دستاوردهای مهم شرکت حملونقل ترکیبی را سیر بیش از ۹۸ درصدی واگنها طی سال دانست و گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته در بخشهای تعمیرات، بازرگانی و سیر موفق شدیم ۹۸ درصد از واگنها را در تمام سال فعال نگه داریم.
وی درباره عملکرد شرکت حملونقل ترکیبی طی یک سال اخیر نیز افزود: سال گذشته ۹۴۱ هزار تن بار را جابهجا کردیم؛ اما امسال با جهش حمل بار، بیش از یک میلیون ۱۰ هزار تن تنها طی ده ماهه نخست سال حمل کرده و انتظار داریم تا پایان سال بیش از هدفگذاری سال جاری که یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن جابهجایی بوده است، حمل کنیم.
مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی کشتیرانی گفت: طی دیماه سال جاری نسبت به دیماه سال قبل رکورد قابل توجهی را به دست آوردیم؛ به طوریکه طی دی ماه سال گذشته ۶۷ هزار تن کالا حمل کرده بودیم که در همین زمان در سال جاری با جهش ۸۶ درصدی این رقم به حدود ۱۲۸ هزار و ۹۳ تن رسید.
به گفته وی، هدفگذاری ما برای سال آینده دستیابی به رکورد یک میلیون ۶۰۰ هزار تن حمل بار از طریق ناوگان ریلی است که با توجه به افزایش ظرفیت ناوگان و ورود به بازارهای تازه از جمله بازار مواد معدنی و ترانزیت دستیابی به ارقام بالاتر دور از انتظار نیست
تبادل نظر