-
چرا اکوسیستم استارتاپی در ایران شکل نگرفت ؟
فرزین فردیس عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی : به رغم اینکه برخی اجزای اکوسیستم استارتاپی را در داخل کشور ایجاد شد اما دربرآیند کلی میتوان گفت این چرخه شکل نگرفته و معیوب است.
-
چرا مردم ترکیه به خرید تتر روی آوردهاند؟
مردم ترکیه در پی کاهش ارزش لیر در این کشور به بازار کریپتو و به خصوص استیلکوینها روی آوردهاند.
-
توکنهای متاورسی با معرفی هدست اپل رشد میکنند؟
هدست جدید ویژن پرو اپل ادعا میکند، محتوای دیجیتال را به طور یکپارچه با دنیای فیزیکی ترکیب میکند و ممکن است مرزهای آینده دیجیتال غیرمتمرکز ما را گسترش دهد.
-
سیگنال جدایی سیلیکون ولی از چین
شرکت سکویا کپیتال - Sequoia Capital - یکی از مشهورترین سرمایهگذاران استارتاپی اعلام کرد که تحت تاثیر تنشهای سیاسی بین چین وآمریکا شعبه چین خود را مجزا میکند.
-
نقشه بورس آمریکا برای صرافیهای رمزارز
روز گذشته بیت کوین با ریزش ۶.۵ درصدی وارد محدوده ۲۵ هزار دلار شد. صرافی ارز دیجیتال کوین بیس توسط SEC به دلیل نقض قوانین اوراق بهادار ایالات متحده مورد شکایت قرار گرفت. شکایت رگولاتور یک روز پس از شکایت پلتفرم ارز دیجیتال Binance منتشر شد.
-
شکست فیلترینگ: بازگشت تلگرام به زندگی کاربران ایرانی
به رغم فیلترینگ سختگیرانه و حمایتهای مختلف وزارت ارتباطات آمارها نشان دهنده بازگشت مجدد تلگرام به زندگی کاربران ایرانی است.
-
آی او اس ۱۷ چه ویژگیهای جدیدی دارد؟
هرچند در جریان کنفرانس برنامهنویسان اپل تمام چشمها به هدست واقعیت ترکیبی ویژن پرو خیره بود اما اپل سیستم عامل آی او اس ۱۷ را هم معرفی کرد.
-
رونمایی از اپل ویژن پرو، محصول انقلابی اپل
اپل سرانجام پس از هفت سال گمانه زنی از هدست واقعیت ترکیبی این شرکت با عنوان ویژن پرو - Vision Pro - رونمایی کرد.
-
چرا در ایران یونیکورن نداریم؟
فرزین فردیس کارآفرین و عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران در پاسخ به این پرسش که چرا در ایران یونیکورن استارتاپی نداریم گفت: وقتی در نظام اقتصادی ما به چیزهای دیگری جایزه داده میشود نمیتوان انتظار داشت افراد به سراغ نوآوری و زحمت خلق ارزش بروند.
-
کریپتوکارنسی راه اینترنت را میرود؟
یکی از مهمترین نقاط برجسته کریپتو، مملو بودن آن از ایدههای جدید است. به هر دلیلی، کریپتو تمایل دارد دقیقاً به همان روشی که در دهه ۱۹۹۰ جامعه آزاد در اطراف اینترنت شکل گرفت، متفکران یا انقلابیون بالقوه را به خود جذب کند.
-
محصول انقلابی اپل دوشنبه رونمایی میشود
اپل روز دوشنبه این هفته احتمالا از هدست واقعیت ترکیبی خود رونمایی میکند که نخستین سری جدید محصولات بعد از معرفی ساعت اپل در سال ۲۰۱۴ است.
-
بازگشت ایلان ماسک به صدر جدول ثروتمندان جهان
فردای اقتصاد - ایلان ماسک در پی رشد حدود ۲۴ درصدی ارزش سهام شرکت خودروسازی برقی تسلا در ماه مه، دوباره ثروتمندترین فرد جهان شد.
-
ابهام مجلس بر پروژه پنجساله رمزریال
یک کمیسیون مجلس از بانک مرکزی خواسته که پروژه ریال دیجیتال را کنار بگذارد.
-
اینترنت بدون فیلتر برای استادان دانشگاه
در نخستین فاز از ارایه اینترنت خاص و بدون فیلتر به برخی از گروهها حالا اعلام شده که استادان دانشگاه به زودی اینترنت بدون فیلتر دریافت میکنند.
-
تاثیرپذیری مشاغل مختلف از هوش مصنوعی چقدر است؟
مهمترین نگرانیها از تاثیر هوش مصنوعی بر شغلهای موجود است جایی که بسیاری میپرسند آیا شغل آنها تحت تاثیر رشد این تکنولوژی قرار میگیرد؟
-
سه پاداش در یک ماه برای کارگران کارخانه آیفون
بزرگترین کارخانه تولید آیفون در جهان که با مشکل استخدام و حفظ نیروی کار کافی روبروست، پاداش کارگران را عرض مدت یک ماه، سه بار افزایش داد.
-
کدام سرمایه گذاران از بازار رمزارز خداحافظی کردند؟
درصد بالایی از فشار فروش و عرضه چند مدت اخیر ناشی از فروش بیت کوینهای هولدرهای کوتاه مدت بوده است. به نظر میرسد در حال حاضر تقاضای کافی برای ایجاد قیمتهای خیلی بالا در بازار وجود ندارد.
-
پردهبرداری غول تراشهسازی از جدیدترین محصولات هوش مصنوعی
شرکت انویدیا که چند روز قبل خود را به عنوان بزرگترین تراشهساز در حوزه هوش مصنوعی جهان معرفی کرد از ساخت یک سوپرکامپیوتر جدید خبر داده که میتواند برای ساخت نسل آینده ChatGPT به کار گرفته شود.
-
بازدهی بهتر سرمایهگذاری کریپتو نسبت به سرمایهگذاری سنتی
در طی ۴ سال اخیر نوسانات زیادی در بازارها دیده شده است و کریپتو در دو دوره بیش از ۸۰ درصد ارزش خود را از دست داد، با این حال تشکیل سبد سرمایهگذاری با وجود رمزارزها از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳ سودآوری بیشتری داشته است.
-
رفع بلاتکلیفی آیفون ۱۴؟/ موبایل رفرش چیست؟
دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه با بیان اینکه در مورد آیفون ۱۴ یک بازار مکاره ایجاد شده و عدهای مدعی هستند که در حال ساختن یا وارد کردن آنتن دائمی هستند، پیشنهاد داد که با توجه به تصمیم مجلس مبنی بر اینکه حداقل سود گمرکی موبایلهای بالای ۶۰۰ دلار، ۱۵ درصد و عوارض کالای مسافری حداقل دو برابر این رقم است، میتوان یک تعرفه معقول برای واردات آیفون ۱۴ در نظر گرفته شود تا هم برای دولت عایدی داشته و هم تکلیف وضعیت تجاری مشخص شود.
-
زارع پور : کسی در کشور نیازی به آمازون و eBay احساس نمیکند
وزیر ارتباطات که طی ماههای اخیر به دلیل افت سرعت اینترنت زیر انتقاد شدید کاربران قرار دارد معتقد است با وجود پلتفرمهای داخلی در کشور دیگر کسی نیازی به آمازون و eBay احساس نمیکند.
-
بلاکچین ناجی هوش مصنوعی میشود؟
بلاکچین، شفاف، قابل ردیابی، قابل اعتماد و بدون دستکاری است. آیا هوش مصنوعی میتواند ابهام جعبه سیاه هوش مصنوعی را جبران کند؟
-
قدرت کریپتوکارنسی در مقایسه با دیگر بازارها چقدر است؟
با وجود افزایش خارقالعاده رمزارزها در شش سال گذشته، ارزهای دیجیتال هنوز در مقایسه با کلاسهای دارایی سنتی دارای ارزش بازار کمی هستند. به طور خاص، ارزش بازار کریپتوکارنسی، حتی هنوز کوچکتر از آمازون است.
-
رویای دست نیافتنی صندوقهای بیت کوینی
صندوقهای قابل معامله در بورس (ETF) در سالهای اخیر محبوبیت زیادی به دست آوردهاند و طیف وسیعی از سرمایهگذارانی را به خود جذب کردهاند که به دنبال ایجاد سبدی متنوع از داراییها هستند.
-
درآمد این مشاغل با هوش مصنوعی میلیاردی شد
تنها ساعاتی پس از آنکه شرکت Nvidia- سازنده تراشه و محصولاتی چون کارت گرافیک - از پیشبینی رشد درآمدی خود و تولید تراشههای هوش مصنوعی خبر داد، ارزش سهام این شرکت با ۲۸ درصد رشد مواجه شد و ارزش بازار آن به مرز یک تریلیوندلار رسید.
-
عملکرد مالی خوب شیائومی در آغاز ۲۰۲۳
شرکت شیائومی در فصل مالی جدید از آمارهای درآمدی بهتر نسبت به پیشبینیها خبر داده که نتیجه فروش بهتر تلفنهای همراه گرانقیمت و سیاست کاهش هزینههاست.
-
تجزیه غول تجارت الکترونیکی چین
غول تجارت الکترونیکی چین به شش شرکت کوچکتر تقسیم میشود، آیا فشار حاکمان چین باعث چنین تصمیمی شده است؟
-
آیا رمزارزها بر بحران اقتصادی پیروز خواهند شد؟
بیت کوین از دل بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ ظهور کرد و هدف آن ارایه سیستم مالی به دور از مشکلات فعلی بود. به نظر میرسد کریپتوکارنسی نیز در حال حاضر درگیر مشکلات اقتصاد کلان شده و باید دید در آینده موفق خواهد شد که راه دیگری را در پیش گیرد.
-
ویژگی ویرایش به واتساپ اضافه شد
واتساپ سرانجام ویژگی ویرایش پیام را به این پیام رسان افزود و این امکان طی هفتههای آینده برای همه کاربران این پلتفرم فعال میشود.
-
پیشبینی بیل گیتس از آینده گوگل و آمازون
بیل گیتس پیش بینی کرد فناوری هوش مصنوعی در آینده میتواند رفتار کاربران را به طور اساسی تغییر دهد و باعث شود مردم هرگز نیازی به استفاده از یک موتور جستوجو یا استفاده از ابزارهای بهرهوری خاص یا خرید از سایت آمازون نداشته باشند.