فردای اقتصاد: اخیراً نرخهای بهره در اقتصاد ایران مثل نرخ سود سپرده، اوراق شرکتی و غیره افزایش قابل توجهی پیدا کردهاند. بخشی از این افزایشها تحت تأثیر نقش سیاست بانک مرکزی بوده است. اما آیا همانند اقتصادهای پیشرفته با تورمهای تکرقمی، سیاست افزایش نرخ بهره در تورم بالای ایران هم به کاهش پایدار تورم کمک میرساند؟ در قسمت جدید برنامه «حکمرانی خوب - سیاست پولی» به کمک آموزههای علم اقتصاد و ادبیات اخیر اقتصادی به این سؤال پاسخ میدهیم.
۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۰
در قسمت پنج برنامه «حکمرانی خوب - سیاست پولی» به کارکرد افزایش نرخ بهره برای مهار تورم ایران میپردازیم.
نظرات کاربران
- نظرات منتشر شده: 6
- نظرات در صف انتشار: 2
- نظرات غیرقابل انتشار: 3
-
تا موقعی که دولت سر کارگران بازنشسته کلاه میذاره ، وضع اقتصاد خوب نمیشه . دولت فقط گران کردن رو بلد است . انشالله هر مسئولی که به کارگران ظلم میکند به بلای آسمانی گرفتار بشه !
-
عدم تناسب سخت افزاری ونرم افزاری عامل هنگ کامپیوتر است ، اقتصاد ما هم شاید به علت عدم تناسب در نظریات و داشته های واقعی عامل تورم باشد. با سپاس و آرزوی سلامتی برای شما در کسب و توزیع دانش.
-
با سلام وخسته نباشید و آرزوی سلامتی برای نخبگان سایت فردای اقتصاد . یه سوال داشتم شما بارها گفتین بر اساس آمار پایه پولی رشد کرده ولی وارد چرخه پولی و بانکی نشده . آیا شدنی هست که بانک مرکزی پول پور قدرت چاپ کند و این پول وارد سیستم بانکی و چرخه پولی نشود پس این پول کجاس و در کجا نگه داری می شود
-
خلاصه بگویم رشد پایه پولی یعنی چاپ پول قدرتمند بانک مرکزی ولی نمی فهمم چطور وارد بازار پول وبانکی نشده
-
سلام وخسته نباشید خدمت خانوم داودی... ممنون وسپاس بابت برنامه خوب و مفیدتون
-
بسیار عالی و اموزنده بود.تشکر ویژه از خانم مجری عزیز ک مفاهیم مشکل اقتصادی را بسیار با زبان ساده ای توضیح میدهند
تبادل نظر