۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸
ارزیابی جدید از ذخیره طلای معدن قلقله

شرکت توسعه معادن طلای کردستان در سال گذشته با هدف تدقیق در ارزیابی ذخایر معدنی در معدن طلای قلقله نسبت به انجام حفاری اکتشافی به میزان ۱۰ هزار متر هدف گذاری کرد و در این بخش از پروژه های شرکت با پیشرفت حدود ۸۴ درصدی، عملکرد مناسبی داشت.

مقداد مجدی مدیر عامل طلای کردستان گفت : در ماه جاری بتوانیم نسبت به استقرار پیمانکار استخراج و باطله برداری معدن نیز اقدام و خوراک کارخانه طلای سقز را تا پایان ۶ ماهه اول سال تامین کنیم.

وی با تشریح عملیات اجرایی صورت گرفته در پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز، افزود: خوشبختانه میزان جذب سرمایه‌گذاری پروژه نسبت به سال گذشته افزایش بیش از ۴۰۰ درصدی داشته و در آخرین ماه از سال ۱۴۰۲، سفارش‌گذاری خرید تجهیزات کامل دپارتمان‌های اصلی کارخانه شامل سنگ‌شکنی، آسیاکنی، تیکنر و فیلترپرس را انجام دادیم و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، نصب تجهیزات مزبور در نیمه اول امسال آغاز خواهد شد.

مجدی افزود: فرآیند خرید ۴ دپارتمان دیگر نیز در مراحل پایانی قرار دارد و تا پایان ۳ ماهه اول سالجاری، قرارداد خرید این تجهیزات نیز منعقد خواهد شد. در ادامه این فرآیند، تامین مالی پروژه از طریق بانک های بزرگ کشور در حال پیگیری است و پیشرفت مناسبی نیز در این حوزه حاصل شده است.

در ادامه سید زانیار سید موسوی، مدیر امور معادن شرکت توسعه معادن طلای کردستان افزود: نمونه های برداشت شده از عملیات حفاری پودری و نیز مغزه های حفاری، به آزمایشگاه های معتبر در سطح کشور ارسال شده اند و در ماه های آتی، با دریافت نتایج آنالیزهای انجام شده و قرار دادن آنها در مدل بلوکی معدن، انجام خواهیم داد و انتظار داریم، این ذخایر به میزان قابل توجهی افزایش یابند.

در ادامه محمدرضا مرادی، مدیر پروژه شرکت طلای کردستان با ارائه توضیحاتی در خصوص زیر ساخت های اصلی کارخانه، ادامه داد: ایجاد بستر فیبر نوری کارخانه توسط پیمانکار منتخب مخابرات استان کردستان در حال اجراست. خرید ژنراتورهای دوگانه سوز بابت تامین برق مصرفی کارخانه نیز در مرحله انتخاب فروشنده است و در حوزه تامین آب مصرفی کارخانه نیز، احداث پمپ خانه انتقال آب در جنب سد چراغ ویس سقز را در دستور کار داریم. همچنین عملیات طراحی مسیر انتقال گاز به کارخانه نیز در ماه جاری به پایان رسیده و در ادامه، نسبت به اجرایی شدن عملیات مزبور اقدام خواهد شد.

شرکت سرمایه گذاری صدرتأمین، سهامدار عمده شرکت توسعه معادن طلای کردستان است و این مجموعه طلایی به عنوان دومین پروژه طلایی تاصیکو پس از طلای تفتان، در غرب کشور در شهرستان سقز استان کردستان فعالیت می‌کند. این مجموعه با ظرفیت تولید ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا در سال، تولید کننده ۵ درصد از تولید معدنی طلا در کشور خواهد بود. این شرکت از اواخر سال ۱۴۰۱ با واگذاری پروژه به پیمانکار EPC عملیات اجرایی پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز را آغاز کرده است تا فصل جدیدی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و صنعتی منطقه کمتر توسعه یافته کردستان را شکل دهد.

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربیننده‌ترین‌ها

پربیننده‌ترین‌ها از دیگر رسانه‌ها

آخرین اخبار دیگر رسانه‌ها

آخرین اخبار